Aktualitātes
12.04.2022

9. maijā notiks labdarības koncerts ar ukraiņu balerīnām

Komentē
0

Latvijas Nacionālā opera un balets 9. maijā rīko atbalsta koncertu ukraiņu tautai "Slava Ukrainai!". Visi koncerta ieņēmumi tiks novirzīti Ziedot.lv projektam "Ukrainas cilvēki".

"Kad miljoniem cilvēku cieš no varmāku nežēlības, mūsu uzdevums ir neklusēt. Operas solistu, kora dziedātāju un orķestra mūziķu balsis visskaļāk un visspēcīgāk izskan mūzikā," teikts LNOB izplatītajā preses relīzē.

Koncertu "Slava Ukrainai!" veido muzikālais vadītājs Mārtiņš Ozoliņš, režisore Elita Bukovska un videomāksliniece Zane Zelmene. Latvijas Nacionālās operas orķestrim, korim un solistiem pievienosies arī solisti Liene Kinča, Inga Kalna, Sonora Vaice un Egils Siliņš. Horeogrāfe Aleksandra Astreina koncertam iestudē īpašu priekšnesumu, kurā dejos ukraiņu balerīnas Angelina Bosenko, Elina Bidna un Ivanna Sulima, kas šobrīd strādā Latvijas Nacionālajā baletā.

Visi koncerta "Slava Ukrainai!" veidotāji un dalībnieki piedalīsies tajā bez atlīdzības, bet visi ieņēmumi tiks novirzīti Ukrainas atbalstam. Iegādājoties biļetes, skatītāji ir aicināti papildināt biļetes cenu ar sevis izvēlētu ziedojuma summu.

Biļetes uz 9. maija koncertu var iegādāties LNOB un "Biļešu Paradīzes" kasēs.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!