Aktualitātes
15.01.2016

14. februārī pirmizrādīs Martas Elīnas Martinsones iestudējumu "Gaidot Gintu"

Komentē
0

14. februārī Ģertrūdes ielas teātrī pirmizrādi piedzīvos jaunās režisores, kas ir arī "Satori.lv" autore, Martas Elīnas Martinsones iestudējums "Gaidot Gintu", kurā lomas atveidos aktrises Madara Botmane, Jana Čivzele un Daiga Kažociņa.

Henrika Ibsena lugā "Pērs Gints" Solveiga pavada savu mūžu, gaidot mīļoto. No vienas puses, viņa iemieso absolūtu uzticību un šķīstu mīlestību, bet, no otras puses, tas ir skumjš stāsts par sievieti, kuras dzīve ir pavadīta sastingušā stāvoklī. Šajā izrādē runās mūsdienu Solveigas – sievietes, kuras ir gaidījušas vai joprojām gaida savus mīļotos vai kādu netveramu, nenodefinējamu mīlestību. Tie būs stāsti par vientulību, ilūzijām un cerībām, bet visvairāk par to, kas ir tā mīlestība, ko cilvēki meklē.

Izrādes pamatā ir intervijas ar sievietēm tepat blakus. "Sniedzot savu interpretāciju, mēs nemeklējam vainīgos, bet atbildes. Vai ir iespējams kādu sagaidīt? Vai ir vērts? Un ko tieši mēs visi gaidām?" jautā izrādes veidotāji. Izrādes tekstu radījusi ne tikai tās režisore Marta Elīna Martinsones, bet arī aktrises, kas piedalīsies izrādē, – Madara Botmane, Jana Čivzele un Daiga Kažociņa.

Par mūziku izrādē atbildīgs – Andris Indāns, bet par video – Zane Zelmene. Izrādes producenti ir "Teātris TT" un Ģertrūdes ielas teātris.

Nākamās izrādes pēc pirmizrādes – 22. un 23. februārī.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!