viber nilto
pirms 1 gada
Government Database System..Email ( [email protected] ) We Produce Passports,Drivers Licenses,ID Cards,Birth Certificates,Diplomas,Visas,SSN,Marriage Certificates,Divorce Papers,US Green Cards,University Degrees,Counterfeit Money,SSD Chemical Solution And Activation Banknotes dollar / euro Pounds Powder Used For Cleaning Coated Black Money, And Other Documents Cloned cards, Resident fullz and dumps For A Number Of Countries
Email ( [email protected] ) whatsapp +1540 2680762

Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Apziņas plūsma labprāt plūstu vēl lielākos apjomos nekā zemnieki saskaitīja un uzrakstīja [Dainas](R).
Kā nokļūt šādā labvēlībā? Jūs taču esat pārliecināti, ka Tā neko nesaka dēļ grēkiem, vai kaut kādas karmas - tādiem kā uzvedību nākotnē regulējošiem faktoriem, kas bauda vēsturiskās uzvedības pēctecību jeb cēloņsakarības.
Nē, mēs rakstām vienkāršā sarunvalodā, bet nevar runāt par programmēšanu neiebrienot tās mēslu krātuvēs.
Tātad, kāpēc ar Jums neviens Dzīvs vairāk nerunā? Nu ziniet, kad mēs iegremdējamies programnodrošinājumā loģiku gaiteņu regulētajā plūdumā, Dzīvie nesaskata tajā nekādu izklaidi - parunāties ar Jūsu programmām.
Sagribot parunāties, jātiek vaļa no miskastes groziem. Un tam tiešām ir daudz tehniku, bet zombēšanas kastes un tām pielīdzināmie līdzekļi diemžēl nenodarbojas ar šo problemātiku.
Tomēr mēs varam radīt iespējas tur nokļūt, veicot apzinātu, nodoma virzītu darbību kopumu.
Tiem, kas nebaidās no vispārējā dienaskārtībā iebīdītās nīšanas pašuzinstalēto programmu darbības, labi noderēs informatīvais avots mrvsmr_rnk°livejournal°com. Pat tad, kad ieskatīsieties kādā citā tehnikā, imetiet tur aci! Anatomijas sīkumi briesmu situāciju novēršanai.
Tā kā jau divus gadus esam trennēti mājsēdē un pārtikas uzlabotāju pastiprinātā lietošanā, tad nākamais tehnoloģiskais risinājums var kādam šķist atbaidošs dēļ labi uztrenētās sintētiskās garšas izjūtas untumu biruma prātā. Mēs neņirgājamies, tā ir nopietna atkarība - labi, ka kāds samainīja etiķetes uz rūpnīcu izejvielu burciņām - pretējā gadījumā mēs te rakstītu memuārus ļoti šauram cilvēku lokam, visticamāk (dzelzs piesātinātās un bailes izraisošās) smiltīs.
Jūs esat drosminieka miesas uzbūves un dzives skatījuma vajāts pilsonis! Tas ir labi - drosmīgajiem pieder pasaule! :)
Apses mizas ir absolūti nepieciešama izejviela dzirai, ko Jūs pagatvosiet. Puslitra krūka ar šādu tējas izejvielu ir vienreizējs pasākums, pieņemot, ka vēlreiz sevi piepildīt ar dažādām Mendeļejeva tabulas iemītnieku kombinācijām nevēlaties.
Tik daudz apses mizas Jūs varat dabūt izmantojot sentēvu metodes tikko izvestās cirsmās (laiks ārā diezgan pateicīgs, lai izkustētos!). Bet varat mēģināt Aspen Bark iepirkt arī specializētās bodēs. Kamēr zombēšanas kaste šo pasākumu vēl nereklamē, griķu un tualete papīra liktenis šim produktam vēl nedraud.
Pa ceļam, iesakām iegādātāties arī nelielu Mokka kafijas kanniņu, paredzot Jūsu turpmāku aizraušanos ar vienmēr citādi garšojošas, garšīgas kafijas pašrocīgu pagatavošanu no rītiem - kafijas, kas nesatur indīgās putiņas, bet sniedz ļoti daudz enerģijas, kā jau esat pamanījuši. Esot ciemos, pārlejiet malto kafiju ar verdošu ūdeni, pārmaisiet, nosmeliet putiņas ar karotīti un tad dzeriet Jums piemērotajā dziras temperatūrā. Kafijas biezumos varat pazīlēt, bet pēcāk izmantojiet tos dārzā skudru {[rep_y_a_ta](karēļu valodā)} aizbaidīšanai.
Ap šo laiku Jums jau ir krūka ar apses mizām. Neprasiet mums par mizu smalcināšanu - tāds smalkums, kāds, jūsuprāt, jāpiemīt tējai. Pagatvošanai mums būs nepieciešams neliels kastrolis un verdošs ūdens, var teikt, tik daudz verdoša ūdens, lai uzlējums pamazām sasniegtu Jūsu garšas kārpiņas neapgrūtinošu rūgtuma pakāpi. Tā kā Jums vēl traucē esošās programmas, runāsim caur programmu - recepšu koncepcijām, bet Jūs noteikti lietosiet mērinstrumentus. Lai notiek!
1) saberam apses mizas kastrolī un pārlejam ar 800ml verdoša ūdens;
2) atstājam ievilkties uz 7-9min.;
3) nokāšam mizas;
4) atkārtojam 1-3 soli vēl 3 reizes;
5) šoreiz mizām pārlejam 1L verdoša ūdens;
6) atstājam ievilkties 8-9min.;
7) šoreiz nospiežam šķidrumu tējnīcā.
Kad šīs darbības veiksmīgi esam apguvuši caur piemērošanu fiziskajā telpā, nododamies līdz pat 5h ilgam sagatavotā dzēriena uzņemšanas organismā procesam. Saprotams, ka mūsu nodoms ir dziedināt ķermeni, tāpēc aprīkojam sevi ar šo nodomu no darbošanās paša sākuma līdz pat uzvarai. Biedri, nodoms - tas ir ļoti svarīgi!
Šāda vienreizēja darbošanās pārvērtīs Jūsu ķermeni no sociālo grupu kopuma sagatavoto un izplatīto memu krātuves, kas piepildīta ar šiem pašiem labumiem, par individualitāti apveltītu ar ievērojami veselīgāku ķermeni. Ar tau jau var kaut ko darīt!

Olga Prikule
pirms 2 gadiem
Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņa aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: [email protected]
Whatsapp +447883183014

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Visi lūdz par Ukrainu, par Zelenski. Bet lūgties vajadzētu arī par Putinu- lai viņš atsauc karaspēku no Ukrainas, lai atsakās no karošanas, iekarošanas. Bet es to vienmēr atstāju uz beigām un nesanāk - aizmiegu. Bet ticu lūgšanu spēkam.

Jūs, Anna neesiet tikai kreisi noskaņotā, Jūs esiet radikalizējusies - pat nezinu kā teikt - marksiste vai liberāliste vai satoriste sorosiste.

Jūsu gājieni ar tiem metooo un visas tās apsūdzības par iedzimto rasismu utt. ir īsti putiniskās varmācības garā. Jūs varbūt domājiet,ka dariet labu, bet tā nav. Varmācību nevar uzvarēt ar varmācību.
Krimiķos kādreiz rāda,ka nošauts ir pedofīls vai izvarotājs, bet killotāju tik un tā ieliek cietumā. Jo civilizētā pasaulē tiesiskums nav atcelts. Jūs to atceliet plivinot it kā brīvības karogus, kas izrādās brīvība vieniem uz citu rēķina, nevis vispārējai labklājībai.

Patricija
pirms 2 gadiem
Skaisle, visuzticīgākā un visbiežāk lasāmā satoriste sorosiste tomēr esi tu, dārgā. Nevienas cits te tik bieži un tādos apjomos nav izpaudies.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Dārga es neesmu. Sorosiste nē, nu satoriste varbūt tādā apakšpalātas nozīmē. Citādi - inerce un vecums. Diezgan spēcīga fizika.

Kādreiz taču Satori bija tas pats kas Avots Atmodas laikā. Cilvēki ir ļoti zinātkāri, labestīgi. Paskaties - katrs kā māk, kā prot grib palīdzēt. Mana dullā tante pieteikusies bēgļu uzņemšanai. Ne viņai nauda,ne plašs dzīvoklis,bet .... Kāds kaščejs tagad tos cilvēkus satori.lv apsēdis?
TV vairs nevaru skatīties. Nervi netur. Mēģināju dzeju. Galīgi garām.
Palieku pie krimiķiem. Vissmukākie tomēr ir vāciešiem - lietišķi, konkrēti. Bez perversijām,bez izdomājumiem, bez poēzijas. Vismaz prāts nodarbināts

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Skaistle mīļā, vai tad tu nezināji, ka cilvēks ir dzimtes sociālais konstruktors? Dzimumu vispār nav.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Stamb.konv. 1.nod.3.pants definē,ka dzimums ir sociāla loma. Ne bioloģiska izcelsme par vīrieti vai sievieti.
Šobrīd 24 h nonstopā skan info par prātā sajukušo Putinu un Krieviju, bet klusums ir par tikpat sajukušu Eiropu.

Ja reiz ir cilvēku grupa,kura uzskata,ka dzimums ir uzvedība un īpašību kopums, vai tad par kaut ko tik būtisku nevajadzētu spriest visai sabiedrībai?
Notiek kā čekistu laikos, notiek kā Putina Krievijā- varneši izdomā, ka tagad cilvēkiem atņems dzimumidentitāti, kam sekos vārdu atņemšana , īsi sakot - cilvēces dehumanizācija.
Paralēli norit milzīgā aģitācija par rasistiem, lai ātrāk nobrauktu arī līdz etniskās identitās atcelšanai.
Kā vārdā? Izlasiet,kādas privilēģijas stambulas"operatoriem" paredz konvencija- garantēts finansējums,diplomātiskā aizsardzība utt. utjprj.
Es noticētu sorosistu labiem nodomiem,ja notiktu sarunāšanās, skaidrojums- kā dzimumu atcelšana novērsīs vardarbību. Tas nenotiek. Notiek kā putina Krievijā manipulēšana ar sabiedrību, jaunu vērtību vardarbīga uzspiešana

Tāpēc es uzskatu par liekulību bakstīt acīs ,cik slikti Krievijā , ja pie mums prātus drāž tikpat nežēlīgi
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!