pirms 6 gadiem
Es vēlētos Jums attālināti uzticēties un sekot rakstiem medijos, bet katrreiz nākas sastapties ar sitošu skarbumu izteiksmē. Tas raisa dusmas un pretdomas, es nespēju izteikties Jūsu vietā. Šķiet, ka pratiski Jūsu pieminētās vides pazīstu ļoti labi, bet varu izprotu atšķirīgi. Teorētiski dēvētu Jūs par rupekli, sociāli izpasutu draudzību.
Tad nu rodas situācija, lai paziņotu, ka biedrības un nodibinājumus patiesi reiz būtu laiks finansiāli ierobežot pavisam atklāti. Kāpēc? Ir domām ceļi - un te ne Rainis, bet franču filozofi runā - un naudai trases. Latvijas kultūras ainava tos slēpj. Vēlreiz kāpēc? Anglijā ir vēl sliktāk, Vācijā, iespējams, arī.
Tā kā ir pamats apgalvot, ka vietējs ir tāds, kas pārvietojas redzamajā laukā, to jāpārstāj noniecināt. Manās acīs Jūs arvien slimojat ar globalizāciju. Es vairs ne, bet vēl nevaru tā rakstīt.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!