Kangarooo ⚡️卐
pirms 4 gadiem
Fake izdomāts Arguments Uzreiz jau pirmajā rindkopā loģikas kļūdu tomēr nav salīdzināms privilēģijai un tiesībām vai to ierobežošanu ar to ka tās ir, bet tomēr laiks notērēts nerakstot vairs par pirmo rindkopu un argumentu. Nekā vairāk neiegūst vāciskojoties. Nav līdzība mēģinot ebrejus nosaukt par dzīvniecisku tieksmi jeb aktu saukt par laulībām, ja var visu darīt, bet pirmajā neko nevar, kamēr cilvēciski nav kautkas nokārtots ar ierobežojumu, jo Kurš aizliedz kautko darīt tā kā pirms vāciskošanāš? Nekas nav aizliegts, jo ikviens var precēties ar bērnu iespējamo radītāju, to aizsardzībai un nevis tikai seksam un bezatbildībai. Savukārt staigāt var ikviens jebkur, protams nepātkāpjot neveselīgu dzīvesveidu reklamēšanu, kā fetišus uz alkoholu, cigaretēm un tajā skaitā bērniem tos vai citus propagandējot. Ja par to iet runa, tad neviens neko savādāku nemāca, kā tikai ka bērni paši iemācās, izņemot kad fetišu reklamē. Vai tad tiešām kādam aizliegts staigāt pirms laulībām bērna aizsardzībai? Komunisms tā domā? Kāpēc ne piemērs par to ka nevar Palestīnieši pārvietoties pa savu Palestīnu, jo genocīdu veic cionisma teroristi?

nahimovs
pirms 6 gadiem
Cepums par rakstu. Izsmeļoši un argumentēti.

Dina Ka
pirms 6 gadiem
Cik ilgi jānodzīvo kopā, lai likumiski tā skaitītos kopdzīve? Vai kārtējā draudzene/draugs skaitās ģimene? Vai tā nav pārāk vieglprātīga izpratne par kopdzīvi?

Jānis Rābants
pirms 6 gadiem
Kaut kādā veidā attiecības būs jāreģistrē tik un tā. Nav tāda juridiski likumīga veida kā automātiski noteikt kopdzīvi. Reģistrāciju var būt var padarīt vienkāršāku.

Sasha Hincburgpfbaum
pirms 6 gadiem
Laulība ir kā pilsonība -
kā 'biznesa komplekts' bankā
kā "kompleksais piedāvājums" utt.

tas ir pakalpojumu un arī pienākumu komplekts, ko saņem no valsts/sabiedrības uz izdevīgākiem nosacījumiem nekā tie, kuri šo komplektu neiegādājas.
ja sākam analizēt no kā šis komplekts sastāv, tad parādās daudz diskutablas šķautnes. tomēr vēsturiski šis saistību-atbildības-ērtību-pienākumu apvienojums ir atpazīstams zem vārda 'laulība'.
jau sen var katru no šiem 'labumiem' iegādāties atsevišķi, tomēr ja vēlies visu komplektā - tad 'laulība'

ilbris
pirms 6 gadiem
Paldies par analīzi! Tagad sapratu, kādēļ ir ir iekšējs protests pret sākumskolas sociālo zinību tēmu "ģimene kā vērtība". Izrādās - problēma ir - nenoskaidrota ģimenes definīcija.

Gunita Poldme
pirms 6 gadiem
zinu tādus "staiguļus" - padzīvo ar vienu, uztaisa bērnu, aiziet pie nākošās "nereģistrētās" attiecībās

Pastnieks
pirms 6 gadiem
Nuja. Savukārt, ja viņu kopdzīve likumiski kaut kas skaitītos, tad arī būtu likumiska atbildība.

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Vīrietim ar vīrieti nav paredzēts laulāties. Vārds laulība jau ir aizņemts.

Unikāls Vārds
pirms 6 gadiem
Tev nu gan ļoti interesē, ko citi dara guļamistabā.

Kangarooo ⚡️卐
pirms 4 gadiem
Nē, bet tieši pišanos vēlas padarīt par laulību, tad nevajag teikt ka kāds tur lien, ja to bāž virsū. Katru lietu atsevišķi, nezinu ko un kāpēc vēl, ja nevar bērnu aizsardzība rasties vienam no otra šķiroties, vienmēr var, bet kāds jau to vienmēr nesaprot.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!