Modris Matisāns
pirms 6 gadiem
Kas Tev šķiet svarīgāk - izpausties vai sarunāties?

akmens
pirms 6 gadiem
Saruna jau ir izpaušanās. Ja kas, mans e-mails
[email protected]

akmens
pirms 6 gadiem
Redzi, ir viena visaptveroša problēma - domāšanas vienkāršošanās. Ekonomisti mūsdienās ir prastāki par saviem pagātnes kolēģiem. Tā ir formula - ekonomistu vietā var likt jebkuras ziātnes vai mākslas darboņus.
Kas ir Internets, ja ne MEGAJAUDĪGA SOCIĀLO KRUĶU SISTĒMA. Ja prātam ir vajadzīgi kruķi, tad... tas saprotams pats par sevi. Ir tikai formālā izglītība, kuras vērtību nevar noliegt - ārsti, piemēram, nodarbojas ar humāno antiselekciju, kas deforme sabiedrības pārstāvju skaitlisko līdzsvaru un pārslogo sociālo budžetu. Es nerakstīšu detalizēti, bet vienkārši domājošie politiķi rada sociālo spriedzi, nesaprotot, ko paši dara. Starp muļķību un alkatību ir plus korelācija. Starp homo populācijas strauja skaitliska pieauguma un ekzistenciālas krīzes stāv XXi gadsimta filosofija. Par visu nav jēgas runāt, dzīve uz Zemes ir lokāla parādība.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!