pirms 6 gadiem
Betija ir malacīga! Vēlētos, lai uzrunas pavēršas mazliet vairāk upuru virzienā, kā teikt, nav medijam jāvēršas pret pūli, jo vēl neviens nav redzējis, kā ar upuriem runā tieši.

Seneka Morteza
pirms 6 gadiem
Betija, varbūt ir vērts iepazīties ar Krimināllikumu (pateikšu priekšā - 159.-162.pants) - arī atpalikušajā Latvijā tomēr ir cilvēki, kas par šīm lietām ir domājuši un mēģinājuši tās īstenot jau iepriekš.

Kā saprast teikto ''ticēsim seksuālās vardarbības upuriem''? Problēma ir tā, ka apsūdzētajam arī ir cilvēktiesības, kas ietver tiesības uz aizstāvību tiesā un nevainīguma prezumpciju. Turklāt šīs tiesības rūpīgi aizsargā tādā patriarhāta templī kā Eiropas Cilvēktiesību tiesā. un pēdējais - no kurienes tiek ņemta tā statistika, kas izklausās ļoti precīza, bet nepasakot tās avotu ne arī valsti (vai arī domāta ir planēta??) zūd pārliecinošā iedarbība. Tas viss nenozīmē, ka šī tēm nav svarīga vai interesanta, drīzāk jau otrādi. Tomēr prasās pēc lielāka dziļuma, nevis šādas sociālo tīklu virspusības.

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Sveika Betija! Ar kādu mērķi dažas sievietes piektdienu vakaros uz Vecrīgu iet super mini svārkos, augsti papēži, pārspīlēti dekoltē? Vai mērķis gadījumā nav izmest ēsmu, dot signālus vīrietim, zinot ka nostrādās vecie labie dabas likumi?

Elizabete Lukšo-Ražinska
pirms 6 gadiem
Gribētos domāt, ka neviena sieviete kaut ko nedara ar mērķi, lai tiktu izvarota.

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
OK, nerunāsim par tām kuras savos tīklos iepin ārzemniekus un apzog, bet gan par tām,kuras vnk ģērbjas kā prostitūtas,pašas pat nesaprot kāpēc

ono non
pirms 6 gadiem
Kāds ir prostitūtu dress-code? Varbūt kādi īpaši zīmoli, kurus nēsā tikai prostitūtas? Un ko Tu ieteiktu darīt sievietēm, atrodoties piem. +35 grādu karstumā? Kāda tipa apģērbs būtu vispiemērotākais, taču ne mirkli neizskatītos pēc "prostitūtu" apģērba? Lūdzu, Andri, palīdzi - varbūt arī es, nesaprotot kāpēc un kā, ģērbjos kā prostitūta!

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
https://macedoniandimension.files.wordpress.com/2012/09/prostitute.jpg

ja nu gribas tēlot muļķi...

Anna Andersone
pirms 6 gadiem
Protams, ka šāda ģērbšanās veida mērķis var būt "dot signālus vīrietim", bet vai tas ļauj vīrietim kaut ko darīt pret sievietes gribu? Kurš šeit tēlo muļķi?

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Man tas neļaus darīt neko, jo tas nav manā dabā,bet vecim kuram problēmas ar galvu tas būs pēdējais piliens

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Redzi Anna, tu man varētu kaut plika dejot, es tev pirkstu nepiedurtu, bet ir vīrieši, kuri sievietes uztver kā objektus ar kuriem var tikai gulēt un viss. No tādiem gan vajag uzmanīties. Ja vēl zems intelekts un alkohols-tad rezultāts vardarbība!

Zan Kraken
pirms 6 gadiem
Un to dažu slimo indivīdu dēļ mums staigāt ģērbušāmies kā mūķenēm? Ja vīrietis nespēj valdīt rokas, tad lai tās rokas viņam valda cietums. Ģērbjos tā kā man patīk, un tā kā es labi jūtos, ne lai būt kādam slimam cilvēkam ēsma. Sievietes nepastāv lai jums būtu uz ko skatīties.

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
ģērbies droši (: zini mani reiz apzaga autobusā, jo biju piedzēries un aizmidzis, kopš tās reizes mācība ir,bet es taču varu tēlot varoni un algas dienās turpināt piedzēries vizināties un gulēt,lai zog,neiešu jau dēļ dažiem zagļiem mainīt paradumus.Realitāte ir tāda kāda viņa ir...cerēsim ka viss mainīsies uz labo

kuģis
pirms 6 gadiem
Labdien, Betija! Ja sieviete izaicinošā apģērbā apzināti dodas stopēt bīstamās vai vismaz šaubīgās vietās, piemēram, caur Tuvajiem Austrumiem, un beigās tiek izvarota un nogalināta (http://www.nytimes.com/2008/04/19/theater/19peac.html piebildīsim, šajā gadījumā līdz īstajiem Tuvajiem Austrumiem vēl nemaz netika), tad arī šajā gadījumā upuru vainošana neder kaut ne par nieka 1-4%?

Ieva Viese
pirms 6 gadiem
Nē, nekāda arī nieka procenta sievietes VAINAS šādās situācijās nav. Ir cita lieta – spēja par sevi parūpēties, prasme atšķirt drošas situācijas no nedrošām, rezerves plāns; un varbūt šajos jautājumos dažām sievietēm varētu noderēt vairāk zināšanu, bet tas nevar viņas nekādā veidā padarīt par vainojamām noziegumā, kas pastrādāts pret viņām.

Janis Cevers
pirms 6 gadiem
Skaidrs, ka vainas nav. Tikpat skaidrs, ka acīmredzamu risku ignorēšana ir stulbums.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!