Foto -Ģirts Raģelis
 
Sarunas
24.08.2016

Tiesības mācīties no savām kļūdām

Komentē
1

Turpinot rakstu un interviju sēriju par dažādām pilsoniskās aktivitātes formām, mēs uzrunājām nevalstisko organizāciju pārstāvjus, lai saprastu, kāpēc nepieciešams apvienoties biedrībās, asociācijās vai fondos un kā tas palīdz sasniegt sabiedrībai nozīmīgus un kopīgus mērķus. Šī ir saruna ar Sorosa fonda iestrādņu pārmantotāja – fonda "Dots" – valdes priekšsēdētāju un politologu Ivaru Ījabu. Intervēja Ilmārs Šlāpins, video – Girts Raģelis.

Video intervija sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild biedrība "Ascendum".

Tēmas

Ivars Ijabs

Ivars Ijabs ir latviešu politikas zinātnieks un publicists. Skeptisks liberālis ar "mūžīgā doktoranda" psiholoģiju. Izglītība: autodidakts. Partijas piederība: nav. 2019. gadā paziņojis par lēmumu kan...

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!