Foto: Matīss Markovskis
 
Aktualitātes
18.04.2017

Teātra muzejā notiks tikšanās ar režisoru Vladislavu Nastavševu

Komentē
0

Ceturtdien, 20. aprīlī plkst. 18:00 Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeja ciklā "Sarunas Smiļģa kabinetā" notiks tikšanās ar režisoru Vladislavu Nastavševu.

Režisors un komponists Vladislavs Nastavševs iestudējis skatītāju un kritiķu atzinību iemantojušas izrādes "Peldošie un ceļojošie", "Cerību ezers", "Tumšas alejas", "Jūlijas jaunkundze", "Asins kāzas" un citas, kā arī 2015./2016. gada sezonā saņēmis "Spēlmaņu nakts" balvu kā labākais režisors. 20. aprīlī ar režisoru sarunāsies muzeja vadītājs, profesors Jānis Siliņš.

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeja pasākumu cikls "Sarunas Smiļģa kabinetā" norisinās jau trešo sezonu un šogad katra mēneša trešajā ceturtdienā no plkst. 18:00 līdz 19:30 tā ietvaros notiek tikšanās ar spilgtām Latvijas teātra personībām, kas savā mākslinieciskajā darbībā pierāda Eduarda Smiļģa proponēto klasisko trīsvienību: Skaidrība. Vienkāršība. Kaislība. Nākamās sarunas paredzētas ar aktrisi Lāsmu Kugrēnu un citiem māksliniekiem.

Biļešu cenas: pieaugušajiem 4 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem 2 eiro.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!