Buks Artis
pirms 6 gadiem
Pagājis pusgads un nu redzam rezultātus: "Šā gada septiņos mēnešos uzņēmumu likvidācija ir notikusi patiesi triecientempos: likvidēti 7922 uzņēmumi, bet reģistrēti tikai 5997, tādējādi likvidēto nodokļu maksātāju skaits par 1925 pārsniedz jaundibināto nodokļu maksātāju skaitu."

pirms 6 gadiem
Cityfinances finansējuma piesaiste ir tava iespēja attīstīties! cityfinances.lv

Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
Mikoruzņēmums patiesībā darbiniekiem ir neizdevīgs - pašam jāmaksā sociālās iemksas un nekādas ietekmes uz darba devēju, kurš juridiski vairs nepastāv, lai gan reāli jau nekas nemainās. Tāpēc nav īsti vērts šo uzņēmumu veidu aizstāvēt

Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
nu ļoti ''apzinīga' un ''pilsoniska'' attieksme - nemaksāt sociālos nodokļus, bet tikai apdrošināšanu. Rezultāts ir acīmredzams - izdzīvo bagātie, nabagie ielaiž slimibas un mirst, bet tie, kuri vēlas dzīvot solidārā sabiedrībā aizbrauc tādu meklēt uz rietumiem

Juris Zalāns
pirms 6 gadiem
Tātad, spriežot pēc komentāra, sociālo nodokļu maksāšana ir pilnīgi bezjēdzīga un Buks Artis aicina vispār atteikties no soc. iemaksām. Vai vismaz max. minimizēt tās. Bet kamēr valsts nav vēl soc. iemaksas atcēlusi varam droši pieteikties bezdarbniekos uz pabalstiņu. Es gan gribētu turpināt maksāt savas soc. iemaksas ja ne citu iemeslu dēļ, tad vismaz, lai Buks Artis varētu saņemt savu bezdarbnieka pabalstu.

Buks Artis
pirms 6 gadiem
Nepiekritīšu jums. Esmu SIA, MUN maksātājs. Būdams apsolūts sīkuzņēmējs, līdz šim (MUN pastāv tikai 2 gadus) esmu apdrošinājis gan veselību, gan dzīvību un nelaimes gadījumus, un lieliski iztieku bez soc. iemaksām valstij. Un vēl varēju atlicināt ik mēnesi iemaksu pensiju fondā, un pāris braucieniem pasauli apskatīt. Pie tam iztieku daudz labāk (katrs, kurš kaut mazliet paslimojis, zina, ka jebkurā medicīnas iestādē pirmais jautājums ir "vai esat padrošināts?", un ja ir, tad viss notiek daudz ātrāk un praktiski bez maksāšanas, kamēr valsts klienti maksā par katru analīzi un vizīti. Ar nākamo gadu, kad nodokļu slogs man divkāršosies, neko tādu nevarēšu (šobrīd vairāk domāju, ka izdevīgāk būtu apturēt sava SIA darbību, pieteikties bezdarbniekos un piehaltūrēt nelegāli). Tāpēc visnotaļ skeptiski raugos uz šādiem apgalvojumiem, ja cilvēks pats nav pamēģinājis no nulles savu mazu rūpaliņu palaist.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!