Foto – Ģirts Raģelis
 
Sarunas
16.02.2017

Tad jau labāk nocirst rokas

Komentē
0

Tēlnieka Ivara Drulles izstāde "Manai dzimtenei", kas tika atklāta galerijā "Alma" pagājušā gada nogalē, tūdaļ piesaistīja sev uzmanību un tika pēdējā brīdī nominēta Purvīša balvai, kuras uzvarētājs tiks paziņots 2017. gada 17. februārī. Gatavojot šo interviju, mēs vēl nezinām, vai Ivars saņems prestižo balvu, taču nolēmām parunāt par to, kas viņu interesē mākslā, cik svarīgi ir neatkārtoties un kāpēc darbs "Manai dzimtenei", kas sastāv no simtiem diapozitīvu, vairākām monumentālām, rūsas pārklātām dzelzs plāksnēm un miniatūra velosipēdista, kas brauc garām zīmētai ainavai, vēl nemaz nav pabeigts. Intervēja Ilmārs Šlāpins, video – Ģirts Raģelis.

Ivars Drulle

Ivars Drulle ir tēlnieks un strādā vizuālās mākslas jomā, veidojot darbus sākot ar nelielu figūriņu grupām līdz milzīgām instalācijām, bieži izmantojot stāstījuma, skaņas elementus un tekstu.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!