Luka
pirms 6 gadiem
Traki komentētāji, savākušies fanātiski kristieši, tik vien kā klaigā-Bīsties Dieva!!! smieklīgi....

martell
pirms 6 gadiem
Es gan pievienotos VVF attieksmē.
A kur ir musulmaņu pasaules līderu nosodījums šim karam? Nevis tā dekoratīvā murmināšana par islāmu kā miera reliģiju, bet gan pavisam konkrēti centralizēti ajatollu uzsaukumi, un lokāli imāmu uzsaukumi, tautai: Nu nedariet tā! Nedariet tā, lai visus islāmticīgos padarītu par teroristiem un terora atbalstītājiem pasaules acīs!
Nu nav tādu uzsaukumu. Nav principiāli noraidošas/noliedzošas attieksmes pret šāda veida "izrēķināšanos ar neticīgajiem". Tas nozīmē, ka islāma ideologi ir šāda terorisma slēpti atbalstītāji. Jo tas atbilst islāma ideoloģijas virzībai, konkurencei. Piemēram, Romas pāvests regulāri publiski pauž savu atbalstu vai noliegumu vienai vai otrai stratēģijai kristietības ietvaros.
Un ja jau tā - tad kur ir valdību atbilstoša rīcība? Acīmredzot liberālisms te nestrādās. Te strādās tikai skaldi un valdi piegājiens ar centralizētu melno PR pret islāma nesējiem. Sabiedrības skaldīšana, ierobežojot tik daudz lolotās cilvēku personīgās brīvības Eiropā. Un rādās, ka savādāk nevar, jo ielaists ir pārāk tālu. 2.paaudzes imigranti (arī Briselē, arī Parīzē), kuriem teorētiski vajadzētu būt ieintegrētiem Eiropas brīvības cienošajā gaisotnē...
Mani, kolēģi, kas ir dienējuši PSRS kopā ar Vidusāzijas musulmaņiem, apgalvo, ka vienīgā taktika, kā "čurkas" varēja turēt pie disciplīnas, esot bijusi "ar ķebli pa galvu". Var jau būt, ka Eiropā ir pēdējais laiks sākt izmantot šādu taktiku, rēķinoties arī ar pretreakciju kā jau tas kārtīgai miera reliģijai pienākas. Tā teikt aci pret aci, zobu pret zobu.

Marta avens
pirms 6 gadiem
Parādi man kaut vienu, kuram pilnīgi viss ir OK!
Ja kāds tāds Tev atsaucas, tas esi drošs - viņam vismaz divas lietas nav OK!:)))))))

Marta avens
pirms 6 gadiem
Nē, man nav ilūziju, ka esmu PC (iespējams tāpēc, ka meditācijā esmu piedzīvojis Visa Vienotību) un arī veselības problēmu man (pagaidām) nav.

Bet, OK, pieņemsim, ka Tu zini labāk, ko jūt mans saprāts :)))

Marta avens
pirms 6 gadiem
Atvaino, jau gadiem sevi kā pasaules centru neuzskatu. Jaunībā - jā, tad bija tā, ka Tu saki.

Konkurence? Bērnības slimība, kas jāizslimo.

Marta avens
pirms 6 gadiem
"Kas attiecas uz Dievu, tad par kādu viņa projekciju ir runa? Dievs ir PASAULES CENTRS - statusam atbilst ieņemamā vieta."

Nu, lūk! Kā tad Pasaules Centru kāds var nozaimot?? Kā ir iespējams padarīt par karikatūru To, kas ir un paliek Pasaules Centrs? Jo viņš taču tāds paliek neatkarīgi no tā, ko kāds par viņu domā, runā, zīmē vai saka!

Savukārt, tā kā šis Centrs muļķa cilvēciņam nav aptverams, cilvēciņš veido projekcijas par to, kāds tad ir šis Pasaules Centrs. Un tad panesās karš par to, ka mana projekcija ir pareizāka par viņējo. Viņš "iebrauc" manā projekcijā (kam nav nekāda sakara ar teritoriju - tikai iedomu tēls!) un man nu viņam ir jāatriebjas. Bērnudārzs un vēlreiz bērnudārzs!

Marta avens
pirms 6 gadiem
"Tā daži muļķa cilvēki ZAIMO Dievu."

Tad varbūt vajadzētu ļaut Dievam pašam par sevi parūpēties? Gan jau Viņš tiktu galā pats bez citu muļķa cilvēku palīdzības :)))))

Patiesībā ne jau Dievu kāds zaimo vai kariķē. Zaimo un kariķē cilvēku PROJEKCIJAS par Dievu.

Marta avens
pirms 6 gadiem
"Kas ar svēto krustu rokā izgrieza veselu kontinentu iedzīvotājus." - cilvēku prātus zombē jebkura reliģija.

"Kad kariķēja pravieti Muhammadu (demokrātija!)..." - kas tad tas par pravieti/Dievu, kas var tapt muļķa cilvēka izkariķēts vai izsmiets??

Marta avens
pirms 6 gadiem
"Un rādās, ka savādāk nevar, jo ielaists ir pārāk tālu. 2.paaudzes imigranti (arī Briselē, arī Parīzē), kuriem teorētiski vajadzētu būt ieintegrētiem Eiropas brīvības cienošajā gaisotnē... "

Es par to arī runāju.
VVF līdz šim sludināja ļoti liberālu pieeju lietām. Un tagad, redz, kāds pārsteigums, nepateicīgais musulmanis ... . It kā to nevarēja paredzēt.

Viņi nesaprot un varbūt pat uzskata par muļķiem dīvainos eirpiešus, kas viņiem visu dod. Protams, tāpēc jau viņi nav "mazāk cilvēki". Taču viņi ir pilnīgi citādi domājoši cilvēki. Tajā skaitā viņi ir reliģiski sazombēti tik tālu, ka jebkurš sods (pat nāve) viņiem ir svētība, jo tiek izciests tur tā sava dieva vārdā cīņā pret bezdievīgajiem eiropiešiem. Tas viss ir ļoti nopietni!

Arī esmu bijis dienestā PSRS kopā ar Vidusāzijas musulmaņiem. Taviem kolēģiem diemžēl ir pilnīga taisnība.

Marta avens
pirms 6 gadiem
Nicas sakarā mani fascinēja VVF naivums.
Kipa, nepateicīgais musulmanis, nu, kā viņš tā varēja?!
Un tad vēl tas gļēvuma piesaukums, nejēdzot, ka tas cilvēciņš taču rīkojās saskaņā ar savu pasaules uzskatu.

serdenis
pirms 6 gadiem
Jā, šīs "svešās" teritorijas efekts labi novērojams tepat Satori komentāros - kopš te pilns ar paštaisniem nacionāli noskaņotiem grafomāniem, komentāru sekcija ir kaut līdzīgs notikumiem Ruandā - kaut kas jau tur notiek, taču grūti sevi piespiest par to interesēties.

Marī
pirms 6 gadiem
Jautājums 9:51 adresēts jums.

Marī
pirms 6 gadiem
Vai ar vārdu " pravietis" apzīmējat kārīgo vīriņu, kura jaunākajai sievai bija 8 gadi?

Marī
pirms 6 gadiem
Izķepurosimies tad, kad sapratīsim, ka paši atbildam par "šeit" un to, lai "šeit" nebūtu tāda musulmaņa tunisieša kā Nicā. Vai tad gādāt par drošību nav ģimenes galvas atbildība, lai pasildīties ielaists bomzis neizvaro sievu un meitu un nenogalina pašu?

akmens
pirms 6 gadiem
Ar tevi kaut kas nav, teiksim, OK

akmens
pirms 6 gadiem
Tev nav sevi jāuzskata par PC, tev ir ilūzija, ka tu esi pasaules centrs. Kaut kādi dīvai tu uzvedies. Tavs saprāts sevi jūt kā PC. Tas, piedod, citādi nevar būt, ja nav kaut kādas veselības problēmas - piemēram, ķermeņā shemas izjūtas izmaiņas.

akmens
pirms 6 gadiem
Šis pasaules centrs nav aptverams? Bīsties Dieva! Tu, es un pārējie sevi uztver KĀ PASAULES CENTRU - tā ir Mūsu Līdzība Dievam (PASAULES CENTRAM). Starp citu tas, ka tu un es it kā esam pasaules centrs, rada starp mums konkurenci.

akmens
pirms 6 gadiem
Svešās teritorijas efekts = Māris Zanders: daži studē politiskos procesus savtīgos nolūkos. Māris nesaprot, ka Putina Afganīstānas variants Sīrijā ir šodienas notikumi Turcijā. Vēl viens gudrinieks Filips Rajevskis saka, ka cilvēki ir savādi, negribot pašu pieredzējušāko politiķi Solvitu Āboltiņu.
Solvita 4 gadus stūrēja Latviju, un kur mēs atbraucām? Viņa kaut vienu labu darbu izdarīja valsts un tautas labā?
Kreituse - Dombrovskis APZAGA pensionārus. Profesore nezina, ka APZAGT un APLAUPIT (atņemt ar varu) ir dažādi nozieguma veidi.
Kas attiecas uz Dievu, tad par kādu viņa projekciju ir runa? Dievs ir PASAULES CENTRS - statusam atbilst ieņemamā vieta.

akmens
pirms 6 gadiem
Artūra Šopenhauera tēvs nolādēja Dievu un izdarīja pašnāvību. Ir gadījumi, kad dažus slimos ved uz psih. slimnīcu par mēģinājumu sevi piesist pie krusta (nevar to izdarīt bez asistenta palīdzības). Tā daži muļķa cilvēki ZAIMO Dievu.

akmens
pirms 6 gadiem
Pasaulē nav starpību, ir tikai atkārtojumi. Piemēram, karš un miers, kristieši un musulmāņi. Mēs vainojam musulmāņus visos grēkos, bet mēs esam tik pat grēcīgi. Kas ar svēto krustu rokā izgrieza veselu kontinentu iedzīvotājus. Kad kariķēja pravieti Muhammadu (demokrātija!), vai domāja par sekām, un vai tagad jābrīnas par notikumiem Francijā? Atriebība ir viens no galveniem rīcības motivātoriem. Mums saka, Latvijā nav inflācijas. Pareizi, inflācijas nav, bet ir totāla spekulācija, kas ir sliktāka par inflāciju. Alkatībai ir plus korelācija ar muļķību.

akmens
pirms 6 gadiem
Māri! Es pacēlu jautājumu (tā ir krievu valodas kopešana) par to, ka Krievijas pilsoņi, ar Latvijas nepilsoņu statusu un dzīves vietu Rīgā, sabiedrisko transportu izmanto par velti. Māri, Rīgas Dome dotē Rīgas Satoksmi 100 000 000 eiro gadā.
Es sāku pētīt to, kad sākās SPĒCĪGA lobēšana gan pie mums, gan ES līmenī, lai nepilsoņiem dotu tiesības balsot pašvaldības vēlēšanās.Es domāju, ka viss ir saprotams. Kad es par šo runāju ar RCB darbinieci, viņa teica, ka mēnesī transportam tērē 50 eiro.

akmens
pirms 6 gadiem
Nav jēgas filosofet, jo 3. uz sliekšņa.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!