Dace Sarma
pirms 6 gadiem
"Eparhija" laikam domāta bīskapija. Un ar to pāvesta vārdu arī tā - autoram, kam pašam patīk piekasīties neprecizitātēm, vajadzētu noskaidrot, kurā laikā viņi bija Inokentiji, bet kad pārtapa par Inocentiem. Kā autoram pašam gadījiesnorādīt - uz sīku neprecizitāšu un paviršību rēķina zūd ticamības moments visam tekstam. Bet vispār raksts interesants.

akmens
pirms 6 gadiem
Es par dienas citaatu - Imants Ziedonis ir tragjiska figuura - vinjsh augstu paceelaas Padomju Latvijaa, bet Latvia namber two vinjsh neko nevareeja pateikt. Taads pats liktenis piemekleeja Voznesenski un Jevtushenko. Tas ir izskaidrojamas ar to, ka no iebraukta celja nobraukt nav iespeejams (metafora nav dizha), var teikt, ka shie poeti kljuva par homo sovietikus domaashanas veida upuriem.

malva
pirms 6 gadiem
``..tikai neuztraucie(tie)s..`` par Ziedoni, biedr ``akmens``. `` Es stāvu uz stiebra, zaļā kātā, Man tikai ziedēšana prātā, Un graudi, ko es tikko jaužu, Tie manī ir jau mūsu ļaužu`` - laudis joprojām dzied. Nekas tur nav jāizskaidro. Vienkārši - lai uzdrīkstētos runāt ar apgalvojumiem, ir jālasa tas Ziedonis. Izlasiet! Nu kauču to `` tu tikai neuztraucies``. Un nodziediet kaut vienreiz visu to dziesmu, kuras viens pants ir šeit acu priekšā. Tad varbūt kaut jel ko sapratīsiet no tā Ziedoņa, ``tragjiskam figuuram`` un ``domaashanas veida upuriem.`` Kādai auditorijai Jūs šo visu te satamborējāt?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!