Dzejas diskotēka 2016. Foto: Emīls Lacums
 
Aktualitātes
04.09.2017

"Satori" Baltajā naktī aicina uz dzejas diskotēku

Komentē
0

Sestdienas vakarā, 9. septembrī, kad Rīgā un citur valdīs ne tikai Baltās nakts rosība, bet arī Dzejas dienu atmosfēra, interneta žurnāls "Satori" kopā ar fondu "Mākslai vajag telpu" aicina uz dzejas diskotēku "make love, not war", kurā 12 dažādu paaudžu dzejnieki no plkst. 21:00 līdz 2:00 naktī MVT vasaras mājā (Kalnciema ielā 36/38) lasīs savu jaunāko dzeju un atskaņos mūziku, aicinot visus klātesošos piedalīties diskotēkā.

Jau otro gadu interneta žurnāls "Satori" sadarbībā ar fondu "Mākslai vajag telpu" rīko kopīgu Baltās nakts un Dzejas dienu pasākumu – dzejas diskotēku, kurā šogad piedalīsies dzejnieki Ilmārs Šlāpins, Inga Gaile, Jeļena Glāzova, Krišjānis Zeļģis, Henriks Eliass Zēgners, Artis Ostups, Marija Luīze Meļķe, Lauris Veips, Edvards F. Kuks, Elvīra Bloma, Krista Anna Belševica un Aleksandrs Barons.

Diskotēkas nosaukums "make love, not war" pieskaņots šīsvasaras MVT vasaras mājas izstāžu ciklam, kas bija veltīts Andrim Grinbergam – māksliniekam, kas bija centrālā persona nelielajā Latvijas hipiju komūnā 1960. un 1970. gados. Diskotēkā skanēs mūzika, ko dzejnieki izvēlējušies, iedvesmojoties no Grinberga daiļrades un personības. Pasākumā būs skatāma arī fotogalerija ar Grinberga performancēm un darbiem.

Visos mūsdienu kultūras foruma "Baltās nakts" pasākumos ieeja ir bez maksas, un tie notiek dažādās pilsētas vietās. "Baltā nakts" šogad koncentrēsies ierastās ģeogrāfiskās vietās – Rīgas centrā, Vecrīgā, Spīķeru kvartālā un Pārdaugavā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!