Aktualitātes
30.05.2017

Sarunu festivāls "Lampa" piesaka programmu

Komentē
0

Apziņas eksperimenti, praktiskās darbnīcas, performances, spēles, viktorīnas, diskusijas, izrādes un pat grēksūdzes – trešajā sarunu festivālā "Lampa" no 30. jūnija līdz 1. jūlijam Cēsu pils parkā norisināsies vairāk nekā 200 pasākumu par dažādām tēmām no dažādām vietām Latvijā un pasaulē. Ieeja – bez maksas.

Par šīgada festivālu stāsta tā direktore Ieva Morica: ""Sarunu festivāla "Lampa" "ēdienkarte" šogad piedāvās pilnu garšu buķeti – no karstām pašmāju valstsvīru debatēm līdz sarunām ar skandināvu kulta politiķiem, no uzņēmēju grēksūdzes līdz policijas aizturēšanai klātienē un tiešraidei no Cēsu nepilngadīgo kolonijas, no mākslinieciskas performances par Latviju 2068. gadā līdz unikālai pirmizrādei par latviešu un krievu attiecībām. Ja pirms trim gadiem sākām ar bagātīgu 50 notikumu programmu, tad šogad Sarunu festivāls "Lampa" pārspēj pats sevi. Tie būs vairāk nekā 200 pasākumi, kas atmosfēras ziņā salīdzināmi ar jaudīgu rokfestivālu, bet satura ziņā ar vēl nepieredzētu konferenci. Politiķi, uzņēmēji, žurnālisti un lēmumu pieņēmēji, rakstnieki, reperi, mākslinieki, filozofi un pat garīdznieki – "Lampa" būs visi, un garlaicīgi nebūs nevienam!"

Vairāk nekā 200 pasākumu Cēsīs sadarbībā ar Fondu atvērtai sabiedrībai "Dots" organizē teju visas Latvijas Republikas ministrijas un citas valsts pārvaldes iestādes, uzņēmumi un apvienības, universitātes, nevalstiskās organizācijas, vēstniecības, mediju pārstāvji, viedokļu līderi un spēcīgas, aktīvas Latvijas personības. Ar sarunu festivāla "Lampa" programmu var iepazīties šeit.

Izglītība, veselība, vide, politika, valsts pārvalde un drošība, nodokļi un ekonomika, kultūra kā katru gadu, arī šogad sarunu festivālā "Lampa" varēs diskutēt par visdažādākajām tēmām. Īpaši plašas sarunas šogad būs par reģionālās attīstības jautājumiem Latvijā. Programmā "Mājvieta" notiks diskusijas par aktīvu dzīvi ārpus Rīgas un citām lielajām pilsētām, pārliecinoties, ka Latvijas laukos un reģionālajos centros rit pilnvērtīga, saturīga ikdiena, kas vērsta uz attīstību – kultūras pasākumi, bizness, jaunuzņēmumi (start-up), tehnoloģijas, dažādas koprades telpas. Tāpat šogad "Lampā" sevi pieteiks valsts pārvaldes iestādes un dažādi informācijas tehnoloģiju uzņēmumi un apvienības, kā arī uzņēmumi un jaunuzņēmumi, kuru darbība balstīta inovācijās.

Sarunu festivāls "Lampa" top ar Fonda atvērtai sabiedrībai "DOTS", "Swedbank Latvija", Britu Padomes, Borisa un Ināras Teterevu fonda, Cēsu novada pašvaldības, Konrāda Adenauera Fonda, uzņēmuma “Enefit” un Eiropas Komisijas pārstāvniecības finansiālu atbalstu. "Lampa" ir vieta vērtīgām sarunām, kas piedāvā vairāk nekā 200 pasākumu domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai mūžīgi mainīgajā pasaulē.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!