Aktualitātes
25.04.2017

Rīgā notiks starptautisks forums par sabiedrisko mediju nākotni Baltijas jūras reģionā

Komentē
0

Latvijas Televīzija un Latvijas  Radio aicina piedalīties sabiedrisko mediju forumā "Vairojot sabiedrisko  labumu: Sabiedrisko mediju nākotne Baltijas jūras reģionā", kas notiks  šī gada 26. un 27. aprīlī Rīgā.

Starptautiskajā  forumā, ko kopīgi organizē Latvijas Televīzija, Latvijas Radio un  Baltijas Mediju izcilības centrs, pulcēsies augsta līmeņa mediju  profesionāļi, eksperti, mediju vadītāji un lēmumu pieņēmēji no Baltijas  un Ziemeļvalstīm, lai kopīgi diskutētu par izaicinājumiem sabiedrisko  mediju jomā. Diskusiju laikā tiks meklēti risinājumi, kas ļautu pasargāt  medijus no mēģinājumiem ietekmēt to finansiālo un politisko neatkarību  un palīdzētu tiem piemēroties strauji mainīgajām auditorijas prasībām  digitālajā laikmetā. Foruma mērķis ir arī salīdzināt atšķirīgo Baltijas  jūras reģiona sabiedrisko mediju pieredzi mazākumtautībām atvēlētā  satura nodrošināšanā un mediju paškontroles mehānismu uzlabošanā.

Foruma  pirmā diena, 26. aprīlis, ir veltīta diskusijām, savukārt 27. aprīlī  paredzēti semināri mediju profesionāļiem, kuros savā pieredzē dalīsies  virkne Ziemeļu un Baltijas valstu sabiedrisko raidorganizāciju  žurnālistu. Šī būs praktiskā foruma sadaļa, kurā mediju pārstāvji  stāstīs par saviem projektiem – ziņu, bērnu satura, jauniešu un kultūras  formātu radīšanā.

Foruma norises vieta un laiks:

26. aprīlis, plkst.13.30 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Palasta iela 4.

27.aprīlis plkst.10.00 Latvijas Televīzija, Zaķusalas krastmala 33, 3.stāvs.

Foruma programma (angļu valodā). Foruma darba valoda ir angļu.

Interesenti  lūgti informēt par dalību forumā līdz šī gada 24. aprīlim (norādot, vai  plāno apmeklēt vienu vai abas dienas) LTV kultūras, izklaides un bērnu  satura redaktori Guntu Slogu: e-pastā [email protected].

Foruma darba valoda ir angļu.

Foruma rīkošanu atbalsta Ziemeļvalstu padomes birojs Rīgā un Dānijas Kultūras institūts.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!