Ekrānšāviņš no video
 
Aktualitātes
10.08.2017

Publiskota jaunā "Piena" īsfilma – ziemeļnieciska komēdija "Laura un Vineta"

Komentē
0

"Laura un Vineta" ir jau devītā "Piena" īsfilma, kas turpina kolorīto "Piena" kino sēriju. Kā raksta filmas veidotāji, īsfilma ir uz patiesiem notikumiem balstīta ziemeļnieciska komēdija ar fantastikas elementiem.

Filmas režisors ir mūzikas video un reklāmu režisors Roberts Kuļenko, bet scenārija autors – rakstnieks Pēteris Pūrītis. Abu sadarbībā tapušās īsfilmas sižetā savijas realitāte un fantastiskais: "Parastā vasaras naktī parastā piemājas kartupeļu laukā nokrīt kaut kas neparasts. Drošības apsvērumu dēļ zemniekam Aldim uz laiku māja jāpamet. Vai spocīgajam ierēdnim Eināram izdosies ar spēku un viltu šķirt Aldi no viņa leģendārajiem kartupeļiem?"

Īsfilma uzņemta Neretas novadā, kā arī īpaši uzbūvētā filmēšanas laukumā Rīgā, Sporta ielā 2. Pie filmas strādājis Roberts Kuļenko, operators Jurģis Kmins, montāžas režisori – Roberts Kuļenko un Džulija Vintena (Julie Vinten), par specefektiem atbildēja Armands Blumbergs, Nauris Ašenkampfs, Dagnis Krusts, Jānis Spēlmanis, Valdis Liseks un pats Roberts Kuļenko.

Lomās: Aldis Bērziņš – Leons Leščinskis, Juris Ozols – Uģis Rotbergs, Ļuda Ozola – Tatjana Lukašenkova, Einārs Brakšķis – Armands Berģis, Patriks Beitāns – Harijs Grundmanis, Sargs – Alens Sajanoks un Alens Sajanoks, Zī – Rihards Bražinskis, Zē – Renārs Lazda, Armijas auto īpašnieks un šoferis – Agnis Bisters.

"Piena svētki" šogad norisināsies 19. un 20. augustā K.K. fon Stricka villas dārzā.

Zemāk iespējams noskatīties arī pārējās "Piena svētku" īsfilmas:

"Muskatieri, Tubists & Bumbulītis"

 

"Polka balles kurpēs / Hitgirls"

"Olimpiskie Zēni un Trenere"

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!