Jānis Rābants
pirms 6 gadiem
Izsaku visdziļāko līdzjūtību nākotnes vēsturniekiem, kas pētīs XXI gadsimtu, kad cilvēki slīka pašu bezjēdzīgi radītajos atkritumos un nodarbojās ar nevienam nevajadzīgas, nebūtiskas, nepatiesas un maldīgas informācijas izplatīšanu. Vēsturē tas paliks kā "tukšais gadsimts", kurā stulbums uzvarējis prātu.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"kuri ir satriekti par sociālo tīklu "burbuļu" un manipulāciju ietekmi uz šodienas politiku (prezidenta vēlēšanas ASV )" - ai, nu lieciet reiz mierā "Trampa fenomenu" (tas nepavisam nenozīmēju ka jūsmoju par šo... nepavisam nē). Viss vienkāršāk, pēc demokrātu divu termiņu prezidentūras republikāņu prezidents būtu vairāk kā pašsaprotams, pat neatkarīgi no personālijām, ar tviteri vai bez. Lai šo principu pārvarētu, demokrātiem nevajadzēja izvirzīt... pat nezinu,
kā latviski "aparatčica", tas ir partijas aparāta personu. Iespējams ka viņas individuālo balsu pārsvars saistīt ar cilvēku nevēlēšanos balsot par Trampu.

Juris B
pirms 6 gadiem
Manipulācija ir pavisam citur. Kaislību radīšana ir labi soc.tīklu reitingiem un reklāmas ienākumiem; darbības globālais raksturs vēl arī ļaut labi plānot nodokļus. 
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!