pirms 6 gadiem
Pēdējā rindkopa rosina domāt, ka Pauls Bankovskis mazliet domā par sociālo taisnīgumu un nav ļauns. Ja atklāsmei par jaunību pamatā pilsētas pieredze vai ne tikai uz savu ķermeni orientēta psihe.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"Stumritenis"? Gan, cik atceros no savas bērnības, tie nekad netika saukti citādi kā "samokati", arī mūsu latviskajā mazpilsētā.

Valts Anders
pirms 6 gadiem
Pret īsbiksēm lielpilsētā attiecos samērā negatīvi (dažviet varbūt pat skarbi), bet viena cita lietiņa gan... Pirms pāris dienām manā priekšā no sīkas sānieliņas Rīgas centrā iznira jauka un slaida jauna dāma garā līdz potītēm gaišzilā kleitā, ar elegantu somiņu plecā - iznira un strauji aizpeldēja pa ietvi uz sava stumriteņa (jeb, kā es teiktu, skrejriteņa). Uz tālumā aši izzūdošo siluetu noskatoties, mans tobrīd nelāgais garastāvoklis uzlabojās par procentiem 90 un tā vien sagribējās pielikt autiņam priekškaramo atslēgu...

Brinda Ceriņa
pirms 6 gadiem
tie,kas strauji nomet kažokus, ir tie paši,kuri lauž vaļā logus autobusos pie plus 12 grādiem,kaut autobusā ir gaisa apmaiņas sistēma. ja kāds iedomājas šo miroņa pēcpusi dēvēt par vasaru ,tad tas nav redzējis īstu karstumu. šāds var arī oktobrī izgāztu vēderu,izstaipītos baika šortos un porolona 'tapsētās'' botās {ne ar ko neatšķiras no slaucēju gumijniekiem padomijā}, tetovētām resnām rokām kā cirka cīkstonim,skraidīt pa Čaka ielu ar ''rimi'' iepirkuma maisiņu un žēloties visiem, ka viņš ne tikai sievai ,bet pat vārtrūmes publikai neinteresē,jo tas viss izskatās vairāk kā atbaidoši. skaistās kājiņas modernos šortos virs raksta ir tikai retajam.
p.s.. vispār viss slēpjas mūsu asins cirkulācijā- mūsu vasaras un ziemas pēc noskaņojuma
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!