marinaz28
pirms 6 gadiem
*Kā skaidrot to, ka krievu skolas direktori atļaujas atklāti paziņot tiesībsargam, ka latviešu valodā krievu bērniem nav jāmācās vispār?*
Nu ņāukas gan... "Neiešpļaut jau nevar".

Valters Grivins
pirms 6 gadiem
Varētu padomāt, ka Ījāba kungs spēj arī pateikt, kā krievu skolas pārvest uz latviešu valodu bez "politiska" lēmuma. Varbūt to varētu izdarīt ar politoloģisku murgošanu?

Vēl kas, - ja politologs slavē stabīlu krišanu aizā kā kaut ko pozitīvu, tad nākas vien secināt, ka viņam nav ne mazākās sajēgas par vietu un telpu, kurā tas atrodas. Kaut kas līdzīgs anekdotei par kūku ēšanas ieteikumu gadījumā, kad maize beigusies...

Wolfs
pirms 6 gadiem
Man gan liekas, ka var atdzīvoties koalīcija, kuru uz laiku izsita no vietas Zatlera rīkojums Nr.2 -- tas ir bankrotējuši un tiesībsargājošu institūciju vajāti oligarhi kombinācijā ar prokremlisko Ušakovu. Traktorista paraugs Rīgā ir tam precedents.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!