Haralds Elceris
pirms 6 gadiem
кстатьи, Вы были в бардаке'с? там приличный'с порядок'с!

Edge
pirms 6 gadiem
"....stāvoklis regulāri jāapraksta, cik iespējams, precīzi un tieši sistēmiski, neieslīgstot atsevišķu personāžu apspriešanā."
===============================================================
Kā tad, Briseles mafija iedos naudu, lai kāds apraksta precīzi esošās sistēmas funkcionēšanas mehānismu?! Gaidi ar maisu, jeb "ēzeļa ausis dabūsi", nevis kādu finansējumu:".....Latvijas valsts zinātnei līdzekļus no budžeta faktiski nedod. Latvijas zinātni uztur ārzemnieki. Eiropas fondi.
Un skaidrs, ka tas, kurš dod naudu, var arī noteikt, kā to tērēt. Pieņemsim, viņš varētu ieteikt nepētīt tādas problēmas, kuras ir ārkārtīgi svarīgas Latvijai, bet pētīt, teiksim, globālo sasilšanu. " Akadēmiķis, Latvijas Zinātņu akadēmijas viceprezidents, profesors, inženierzinātņu doktors Andrejs KRASŅIKOVS intervijā Neatkarīgajai, 27.06.2017.

Edge
pirms 6 gadiem
"....Normāla, atvainojiet, mafija tā nefunkcionē."
===========================================================================
. " Nav jābūt īpaši izglītotam 20. gadsimta vēsturē, lai tīri labi saprastu, kāpēc mēs neesam Šveice." I.Ījabs (Demokrātija – grūti audzējams augs).
Latvijas mafija funkcionē tā, kā jāfunkcionē latviešu mafijai. Mēs neesam nekādi sicīlieši vai itāļi, kuru mafija funkcionēja un funkcionē savādāk:"Mario Pjuzo (Mario Puzo) pasaulslavenajā bestsellerā “Krusttēvs” (“THE GODFATHER”) saistoši un pārliecinoši attēlots itāliešu mafijas uzplaukums un varenība pēc Otrā pasaules kara."
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!