Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Starp citu, jābrīnas, kāpēc mums vēl aizvien nav savas sirizas - t.i. galēji populistiskas un ekstrēmas partijas. Kura ne tikai prastu identificēt visus vainīgos (t.i. pederastus, oligarhus, sorosiešus, čekistus, SVF u.c.), bet arī solītu viņus visus apšaut. Oligarhus nodot kara tiesai, ārvalstu aizdevējiem un vietējām zviedru bankām piķi neatdot, par dzimumtieksmes apmierināšanu jebkurā pretdabiskā formā paredzēt kriminālsodu, jebkuru pretvalstisku/pretlatvisku propagandu aizliegt utt. Domāju, ka 20% balsu nākamajās vēlēšanās būtu garantēti.

Aigars Briedis
pirms 6 gadiem
Ko tas Ījābs dir.. , cik ilgi ta balsosim par tiem kas labi uzvedas un krogos neālējas? Aizbrauks visi un patrioti nosprāgs badā vai zem nodokļu sloga! Ilgi esam par labajiem balsojuši un viņi fantastisku valsti uzcēla! Ījāb tu pļūti !

WAT
pirms 6 gadiem
Spoguļi vienmēr bijuši no "vella"... Kā ta savādāk.
Cik bija dzīves ilgums Mozus laikos ?(~ 40-50 gadu) Cik ilgi Mozus vadībā no jūdiem izdreijāja nāciju? (vispaz pēc pašu rakstiem ~40 gadu).
Cik ilgs ir dzīves ilgums LR tagad? ~70desmit, tātad lai vergi ( neatkarīgi no izcelsmes-sovoki, un arī tā skartie) vairs neatstātu iespaidu uz sabiedrību prasās vēl pēc 35-40 gadi, kā minimums 20 gadi (vārdu sakot sākot ar 2035 un vēlāk).
Laiks dziedē...., ja protams pietiek spēka sagaidīt. It seviški ja nemāk izmantot iedarbīgākas terapijas ligu mazināšanā.

Godo
pirms 6 gadiem
Labs raksts, taču jābrīdinas autors, ka viņš sācis pa plānu ledu staigāt. Tautai ļoti nepatīk, ka viņu vaino pie pašas nelaimēm. Tai daudz labāk patīk, ja vainīgi ir citi - krievi, amerikāņi, liberasti, sorosīdi, oligarhi utt. Tiklīdz cilvēkiem bāz degunā spoguli, tā drīz vien kļūsti "sliktais" labākajās ēlertisma tradīcijās.

Dead Bull
pirms 6 gadiem
Džimmij, ar kobru tik viegli galā netiksi – tur vajag smago artilēriju: čūsku izsvītrot, bet visiem, kas zem viņas, piezīmēt krustus. Tad viņai vajadzēs draudēt, uzpirkt vai pielabināt veselu baru ar zirgastainiem smurguļiem. Bet būtībā jau tev taisnība, lai ko arī nesabalsotu vēlētāji, kamēr neielīdīs prezidenta krēslā, miera viņai nebūs.

Edge
pirms 6 gadiem
"Tos, patīk vai ne, ir ievēlējusi Latvijas tauta.
Šo elementāro faktu varbūt žurnālistiem nevajadzētu tautai noklusēt,......"
=================================================================================
Klusē vai neklusē - tas jau esošo realitāti nemaina:
"Savā pagājušā gada pētījumā biju spiesta konstatēt, ka esam atgriezušies pie Viduslaikiem raksturīgās gan politiskās, gan ekonomiskās uzvedības." D.Beitnere-LaGalla, kultūras socioloģe.
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/arnis-terzens-paldies-globalizacijai-saruna-ar-dagmaru-beitneri-fragmenti.d?id=34904003#ixzz3Xr1kbIzT

Edge
pirms 6 gadiem
"...Bet varbūt nevajadzētu aizmirst, ka arī pašiem cilvēkiem demokrātiskā iekārtā ir jābūt kaut kādai atbildībai par notiekošo."
=================================================================================
Demokrātiskā iekārtā tā arī būs (pēc 100 gadiem, kad būs īsta demokrātiska sabiedrībā - P.Laķis),
taču pašlaik nāksies atzīt acīmredzamās, "Viduslaikiem piemītošās" (D.B. LaGalla), reālijas:
"Diemžēl atbildību Latvijā es nemanu." Igors Šuvajevs: Ne katrs, kurš izskatās pēc cilvēka, ir cilvēks
http://nra.lv/latvija/119751-igors-suvajevs-ne-katrs-kurs-izskatas-pec-cilveka-ir-cilveks.htm

Edge
pirms 6 gadiem
"Starp citu, jābrīnas, kāpēc mums ...(..) Domāju, ka......"
=================================================================================
Domāt - tas nozīmē atcerēties, ka mums bija Latvijas Tautas Fronte, kas arī solīja:
"Mēs redzam nākotnes Latviju kā demokrātisku valsti, kurā visiem pilsoņiem neatkarīgi no to nacionālās un sociālās piederības, politiskās un reliģiskās pārliecības, ir nodrošinātas vienādas tiesības. Latvijai ir jābūt humānisma valstij, kurā valda likums, ekonomiska augšupeja un plašas garīgās kultūras attīstības iespējas jebkurai etniskai grupai."
LTF Domes valdes 1989.g. 31. maija aicinājums. http://www.barikadopedija.lv/raksti/470353

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Nu jā, jau jā, bet lūk, pēdējās vēlēšanās - sekoju cienījamās Sandras Veinbergas padomam, un vēlēšanu listē svītroju četrus vadošos - protams, pirmā kurai ievilku treknu mīnusu, bija mums visiem labi zināmā Solvitas kundze. Un kas notika pēc vēlēšanām? Nezinu ko šī kundze piedraudēja, vai piesolīja tam zirgastainajam šmurgulim, bet Solvitiņa atkal sēž tā, it kā mēs viņu būtu ievēlējuši.
Un tā jau ir klaja uzķēzīšana pilsoņiem uz galvas. Protams, protams, visam piekrītu, atbildīgi esam mēs visi, mums jāizdara pareizās izvēles - jā, tas viss ir ļoti skaisti un labi. Bet jau trešās, ja ne ceturtās vēlēšanās esmu spiests izvēlēties "mazāko ļaunumu" - jo "labas" alternatīvas vienkārši nav! Nu nav piedāvājuma, nav. Pasaku uzreiz - nu nedibināšu pats partiju, nedz iesaistīšos kādā no esošajām, to nedarīšu, bet kā visnotaļ atbildīgs pilsonis tomēr vēlos atdot savu balsi par "pareizajiem".
Bet tādu nav!

akmens
pirms 6 gadiem
Ivars nesaprot, ka tauta nav vainīga, ka ir tāda, kāda ir. Latvijā varu uzurpēja elite, kas nav elite. Tautas Fronti piekāsa Anatolijs Koņoks Gorbunoks ar partokrātiju.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!