Negļitais Suns
pirms 6 gadiem
Tomēr emocionālā perspektīvā būvēts raksts. Taisni žēl autores skumjo gaitu kombināciju ar raksturu vai dzīves periodu.
Par mākslas jomu raksts pasaka tikai to, kas novērojams jebkurā jomā paralēli arī visam labajam (jebkurā jomā), jēdzīgajam, aizraujošajam utjp.
Jēdzienu industrija var lietot, bet vai mākslas darbus nesauc drīzāk par darinājumiem kā par produkciju - un nekāds melnais dūms (lasi: sazvēretstība, lasi: muļķības aizbildne) atkal nesanāk.

kuģis
pirms 6 gadiem
ģeniāls raksts. par vientuļajiem rietumu cilvēkiem.

Anda Baklāne
pirms 6 gadiem
Tiklīdz radošums tika definēts kā industrija, bija skaidrs, ka sācies ceļš antitēzes virzienā. Mākslai nepieciešams būt kritiskai, dekonstruēt šablonus un industrijas, un šajā gadījumā mākslinieks nonāk paradoksālā situācijā, jo viņam jānīst mehānisms, kurš radīts, lai veicinātu mākslas rašanos un uzlabotu mākslinieku dzīves apstākļus.

Masu radošuma veicināšana arī, protams, vesels stāsts, tāpat semināru klaunādes. Taču viss notiek vienlaicīgi, mūsdienu mākslai ir tāda industrija, kādu tā pelnījusi, un otrādi, viss neizbēgami mainīsies, bet nekad nekļūs mazāk absurdi.

aijaaija
pirms 6 gadiem
piekritu Andai - lai veicinatu makslu starptautiska limeni, ir kaut kas jaziedo visadam korporativajam mulkibam. tadi ir musdienu speles noteikumi. ja negribi - nespele, neviens ar varu nespiezh.

akmens
pirms 6 gadiem
Anda! Viss dižais mākslā radīts nabadzībā. Jūs to labi zinat. Kad mākslinieki tika pie labumiem - viss radošums izčabēja.

dukurs
pirms 6 gadiem
jauks raksts.
tāpēc pie velna visu to industriju,politiku un naudu.
,,...viss,ko viņa tajā brīdī vēlējās,bija-kaut es ieraudzītu,kā krīt zvzigznes!"
r.bargais
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!