Spīgana Spektore
pirms 6 gadiem
Paldies par šo rakstu!
Līdz šim, lasot šīs izrādes recenzijas, jau bija radies iespaids, ka Latvijā teātra kritika eksistē tikai diviem mērķiem - vai nu nekritiski slavināt visu un jebko, ko rāda teātrī (jo apšaubīt, ka viss, kas notiek uz skatuves, ir māksla, taču nedrīkst), vai arī izrādīt savu inteliģenci un spēju orientēties literatūrā, teātrī, filozofijā utt.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"tajā tiks aizskarti tādi temati kā nekrofilija, skatoloģija, kanibālisms, un, treškārt, ka tiks lietota necenzēta leksika. " - nu pag, vai tad patiess talants nav visu augstākminēto parādīt atklāti (to var daudzi), bet gan it kā ieskicēt, viegli, varbūt ironiski, it kā nekas nav - bet visiem saprotami?

Liga Biga
pirms 6 gadiem
Nu tikai S.Radzobe recenzijā var ielikt atsauci uz anekdoti par desu :D Salīdzinot ar Bankovska rakstu par šo izrādi, kas tomēr kaut kā vairāk reflektēja paša autora intelekta ceļus, nevis izrādi, tad Radzobei caur it kā tik subjektīvo stāstījumu tomēr izdodas ne tikai no malas parādīt, kā nu tur īsti bija tai dīvainajā izrādē, bet arī vēl to visu izskaidrot, kāpēc sanāca tā, kā sanāca. Interesanti lasīt!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!