Karlīna Klemjatenko
pirms 6 gadiem
"(...) pamatā ir ne tik daudz prasme uztaustīt otra argumentācijas trūkumus, cik interese par šo citu argumentāciju vispār." Gluži tā.

Maija Roze
pirms 6 gadiem
Saprast, ka viss, kur tu pati nepiedalies ir kāda pārstāstīts stāsts. Patīk vai nu stāstnieks vai ideja,vai konteksts. Kas nu kuru uzrunā. Zanderā ieklausos.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Kā, bet taču pašsaprotami ka kaut ko analizēt mēs varam tikai personīgo priekšstatu ietvaros, un kritiskā domāšana var būt tikai nosacīti, ne absolūti objektīva. Tas taču skaidrs visiem, vai tad nē? Un arī faktu pārzināšana par kādu tēmu nevar nodrošināt objektīvu analīzi, lai arī funkcionējošu noteiktā vairāk vai mazāk vispārpieņemtā priekšstatu sistēmā. Bet nav iespējams analizēt visu cēloņsakarību.
Tā ka nevajag ķert kreņķi, var arī kritiski analizēt, apzinoties ka nepārzini visus apstākļus. Protams, analizēts tiek paša priekštats, un tas nebūt nenozīmē ka nevajag apgūt faktus, tas ir mācīties.

akmens
pirms 6 gadiem
Tēze - no rīta staigā uz četrām kājām, dienā - uz divām, vakarā uz trim kājām. Antitēze (atminējums) cīlvēks. Sintēze - mīkla zaudē savu jēgu, paliek tikai atminējums - cilvēks.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!