Kusunoki Masashige 楠木 正成
pirms 6 gadiem
Interesanti, ka visi labējā līdz ar to latviskā mediju armija sākot no dzeltenajiem un beidzot ar zili rozīgajiem turpina visu kā līdz šim. Gaužām nomācošo jau 22 gadus zombējošo labējo demogoģiju, neredzot, ka atbalstītāju skaits tai latviešu rindās rūk nevis pa dienām, bet pa sekundēm. Varbūt krievus grib piesaistīt?
-------------------------------------
Tāpat visi eksperti, sākot no Ījābiem un beidzot ar studējošo jaunatni, absolūti nekritisks, labējs piegājiens, neredzot, ka tas lumpeņiem un pārējai nesiles un uz sili necerošajai tautai apriebies kā rūgta nāve.

Edge
pirms 6 gadiem
Manuprāt, kā ar āmuru pa nagiem - , jo reālā situācija Eiropā liecina par "nesaprašu" skaita pieaugumu: " Eiropa iztērējusi miljardiem eiro, glābjot finanšu grūtībās nonākušās bankas, taču ir pamats domāt, ka šajā procesā varētu būt zaudēta vesela jauniešu paaudze, izteicies Eiropas Parlamenta (EP) prezidents Martins Šulcs. Milzīgais bezdarba līmenis Eiropas dienvidos aizsācis protestus, radot bažas par plaša mēroga sociālo krīzi. "
http://financenet.tvnet.lv/zinas/456731-ep_prezidents_eiropa_varetu_but_zaudejusi_jauniesu_paaudzi

Zaiga Pūce
pirms 6 gadiem
Manupāts, kā naglai uz galvas ir teikums: "daudzi iedzīvotāji joprojām neizprot, ka personisko labklājību visvairāk ietekmē pašu spēja saskatīt dažādas iespējas un spēja tās izmantot."
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!