Betija. Foto: Alise Zariņa
 
Blogs
20.10.2017

Kopdzīves likums vai laulību vienlīdzība?

Komentē
12

"Satori" sadarbībā ar antropoloģi un aktīvisti Betiju piedāvā jaunu video dienasgrāmatu ciklu "Betija runā", kas saistošā veidā skaidros iecietīgas un atvērtas sabiedrības idejas. Pirmajā video Betija runās par cilvēktiesībām un attiecībām. Kas ir kopdzīves likums? Ar ko partnerattiecības atšķiras no laulības? Un ko darīt tad, ja abi partneri ir viena dzimuma?

  

Betija ir gatava sarunai ar saviem skatītājiem, veidojot atbildes video uz interesantākajiem viņai uzdotajiem jautājumiem. Tos var uzdot tepat, komentāru sadaļā, vai arī sūtīt uz [email protected].

Kanāla "Betija runā" pirmās astoņas video dienasgrāmatas top sadarbībā ar "Satori", izmantojot VKKF mērķprogrammas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā" piešķirto finansējumu. Video un montāža – Alise Zariņa, ilustrācijas – Elīna Brasliņa.

Betija runā

Video dienasgrāmatu sērijas "Betija runā" galvenā varone ir profesionāla aktīviste un izglītotāja. Betija ir studējusi antropoloģiju un arheoloģiju Daremas Universitātē, Anglijā, kur paralēli studijām...

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
12

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!