Aija Andersone
pirms 6 gadiem
Ļaudonas vidusskolā ap 1956.gadu skolotāja Meta Fricberga iestudēja "Sniega karalieni". Pati vēl skolā negāju, bet mamma bija skolotāja. To varu saukt par skaistāko izrādi, ko mūžā esmu redzējusi: Kajs - Ilgvars Batrags. Mazā laupītāja - Anda Portnova. Atceros, kā Kajs izrādes beigās, sēžot augstā tronī, no ledus gabaliņiem mēģināja salikt vārdu "mūžība".

tatta
pirms 6 gadiem
Dzīvajā-Nezinītis uz mēness.Patika.dzīvoju laukos,tāpēc pārsvarā izrādes sktījos TV,vienu no pirmajām atceros Liliomu.

Eny118
pirms 6 gadiem
Bērnībā Sniegbaltīte Nacionālajā teātrī ar Zani Jančevsku. Pēc tam ilgu laiku Zane Jančevska bija mīļākā aktrise

Arta Snipe
pirms 6 gadiem
Tas gan nebija teātris, bet balets - Gulbju ezers Nacionālajā operā. Zitas Errsas plakāts uz manas istabas durvīm stāvēja vēl 10 gadus.

ieva_g
pirms 6 gadiem
Raiņa "Spēlēju dancoju". Smiļģis, Vija Artmane, Harijs Liepiņš - satriecošas atmiņas. Kopš tā brīža Dailes fans uz mūžu.

medai
pirms 6 gadiem
Atceros to roņu tanti.. kaut kāda brivība un pēc visa spriežot Sauli rasas pilienā. Ronis man it kā patika, bet bija skaidra nojausma, ka mammai nē, un tad es sapratu, ka labais tonis tomēr būtu nepatikt un sāka nepatikt arī man. Tā otra palikusi atmiņā ka viss bija pelēks, un ka tur bija Edgars Liepiņš, neesmu pārbaudījusi vai tā bija. Jā un nosaukums ļoti patika un visi tautasdziesmas, manuprāt, skaitija. Pat neatceros vai patika mammai, varbut biju ar tēti.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!