Redakcijas sleja
02.01.2014

Jauns gads ir atnācis

Komentē
2

Jauns gads ir atnācis, un it nekas vairs nebūs tā, kā tas ir noticis līdz šim. Mēs priecājamies paziņot, ka laika virzība ir neatgriezeniska un pārmaiņas apkārtējā pasaulē un mūsos ir neizbēgamas šīs virzības sekas.

No šodienas interneta žurnāls "Satori" piedāvā jums jaunu iespēju – lasīt to mobilajā aplikācijā, kas bez maksas lejupielādējama "AppStore" veikalā un lietojama "iPhone" telefonos, pagaidu versijā to var lietot arī "iPad" planšetēs. Sadarbībā ar SIA "Happy Moments" ir tapusi aplikācija, kas sameklē jaunumus "Satori" portālā un lejupielādē tos lasīšanai jums ērtākā brīdī un vietā, pielāgojot tekstu mobilā tālruņa ekrāna izmēriem un iespējām. Turpat ir iespējams lasīt un rakstīt komentārus, aplūkot kultūras notikumu kalendāru tuvākajām dienām, saglabājot jūs interesējošo notikumu savā plānotāja kalendārā.

2014. gada laikā mēs plānojam izveidot mobilo aplikāciju arī "Android" sistēmas telefoniem un planšetdatoriem, padarot "Satori" par ērtu jūsu ikdienas kultūras informācijas telpas sastāvdaļu. Pagājušā gada novembrī un decembrī plašu ievērību guva "Satori" televīzijas kanāls, ko piedāvāja "Lattelecom" interaktīvā un interneta televīzija. Sadarbība ar "Lattelecom" turpināsies arī šogad, viss mūsu video arhīvs ir pieejams videonomas sadaļā  un mūsu "YouTube" kanālā "Satori Sarunas".

Šogad esam plānojuši vairāk uzmanības pievērst jaunajiem un topošajiem literātiem, stimulējot jaunu talantu attīstību un jaunas oriģinālliteratūras tapšanu. Jau šobrīd top kāds literārs darbs, ko mēs piedāvāsim lasītājiem seriāla formā – publicējot to turpinājumos. Tiek gatavots stāstu krājums bērniem "Nepareizie stāsti", kurā mēs vēlētos parādīt atšķirīgu, spurainu un nenogludinātu prozu, kas mudina domāt un spriest pašiem.

2014. gada laikā "Satori" redakcija plāno doties komandējumos uz Latvijas reģioniem, veidojot reportāžas no Liepājas, Valmieras, Ventspils, Daugavpils, Rēzeknes, Cēsīm – jo arī tur dzīvo daudz interesantu cilvēku, top teātra izrādes un izcili koncerti, notiek izstādes un tiek uzņemts kino. Rīga ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, taču kultūra ir visas Latvijas "darīšana", un mēs esam apņēmības pilni šo tēzi pierādīt ne tikai ar vārdiem, bet arī ar darbiem.

Laimīgu un piepildītu 2014. gadu!

Tēmas

Ilmārs Šlāpins

Ilmārs Šlāpins ir latviešu publicists, filozofs, tulkotājs, dramaturgs, dzejnieks un pasaules mūzikas dīdžejs. Brīvajā laikā dara to pašu.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
2

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!