Redakcijas sleja
02.01.2013

Jauna kārtība

Komentē
19

No 1. janvāra esam ieviesuši kādu jauninājumu, par kuru domājām visu pagājušo gadu – pēc ilgām pārdomām un lasītāju viedokļu uzklausīšanas esam nolēmuši mainīt komentēšanas iespējas. Tagad komentēt rakstus varēs tikai reģistrēti lietotāji. Kļūt par tādu ir pavisam vienkārši – izvēlieties savu lietotājvārdu un paroli, norādiet e-pastu (tas noderēs, ja būsiet aizmirsis paroli) un piereģistrējieties.

Ienākot Satori.lv mājas lapā kā reģistrēts lietotājs, jūs varēsiet piedalīties diskusijās pie rakstiem, vērtēt citu komentārus ar "plus" vai "mīnus" zīmi, rakstīt mūsu portālā savu personisko blogu, būt drošs par to, ka jūsu vārdu un uzvārdu vai izvēlēto lietotājvārdu neizmantos kāds cits. Reģistrēto lietotāju piedalīšanās komentāru vērtēšanā dos iespēju uzlabot diskusiju kvalitāti, ļaujot lasītājiem pašiem noteikt, kas ir un kas nav piemērots un atbilstošs komentārs. Komentāri, kas sasniegs noteiktu negatīvu vērtējumu skaitu, tiks automātiski dzēsti kā diskusijai traucējoši. Lietotājam, kura komentāri ilgāku laiku tiks atzīti par neatbilstošiem, var tikt liegta komentēšanas iespēja. Ceram, ka šāda kārtība ļaus mums visiem justies kā patīkamas sarunas dalībniekiem un cels komentāru kvalitāti. Esam gatavi uzklausīt jūsu ieteikumus un viedokļus par to, kā vēl uzlabot Satori.lv iekārtojumu.

Ilmārs Šlāpins

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
19

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!