Jaunā albuma vāks
 
Aktualitātes
21.06.2017

Iznācis grupas "Baložu pilni pagalmi" jaunais albums "Visi savējie"

Komentē
0

"Visi savējie" ir grupas vienpadsmitais albums, un to veido 12 skaņdarbi ar Māra Šverna tekstiem.

Albumu ierakstījis un miksējis Ģirts Laumanis "Hodila records" Valmierā un Pēteris Pāss studijā "Marts" Rīgā no 2015. gada marta līdz 2017. gada aprīlim. Albuma izdevējs ir "Naba Music".

Grupas līderis Māris Šverns intervijā "Latvijas Radio" par jauno albumu stāsta: "Albuma nosaukums "Visi savējie" – tie esam mēs visi, tie nav konkrēti cilvēki. Mēs visi kā cilvēce cits citam esam savējie. Albumā dažas melodijas ir arī ļoti senas. Tās mani ir vairāk vai mazāk vajājušas, un, pateicoties šim albumam, es no tām esmu ticis vaļā – tās ir atkāpušās." Par dziesmu rakstīšanu mūziķis saka: "Ar savu dziesmu melodijām es dzīvoju kopējā divistabu dzīvoklī – vienā istabā dzīvoju es, bet otrā melodijas, un starp mums ir durvis. Es dzirdu, ka tajā otrā istabā ir troksnis, un reizi pa reizei es tajā istabā ieeju un tās vienkārši paņemu."

Albums CD formātā un digitāli pieejams grupas mājaslapā, mūzikas ierakstu veikalos, kā arī digitālajās mūzikas platformās "Spotify", "iTunes", "Deezer" u.c.

Grupas tuvākie koncerti paredzēti 19. jūlijā Rīgā, K.K. fon Stricka villā, un 4. augustā festivālā "Laba Daba" Līgatnes novadā. 

Grupa "Baložu pilni pagalmi" tika dibināta 1994. gadā Rīgā. Tās līderis, kā arī mūzikas un lielākās daļas tekstu autors ir Māris Šverns. Pirmais grupas albums "Skaties!" tika izdots 1995. gadā.

Mūzikas izdevniecība "Naba Music" tika izveidota 2001. gadā kā viens no radio "Naba" projektiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!