Grumpy Cat
pirms 6 gadiem
Šis nu gan bija neglīti. Sievietēm tātad, personīgā dzīve var izdoties vienīgi tādā gadījumā, ja viņas sevi apspiež, bet intīmas attiecības "a priori" nesniegs baudu - "spied" ko gribi. Tā ir viena sasodīta birku karināšana un absolūtizēšana vienlaicīgi. Piedošanu, bet "Oskaram" (arī Eulālijai un visiem pārējiem dzimumiem) izvēlētā profesija nemaz nav bijusi svarīga, ja jau no tās tik viegli varēja atteikties. Kārtīgs profesionālis, pat piespiedu dīkstāves brīžos, turēs roku uz pulsa un sīkajam pirms gulētiešanas pasaciņu vietā lasīs Kriminālkodeksu. Galvenokārt, lai pats neaizmirstu. Pēc desmit, pie katla pavadītiem, gadiem tikai absolūts muļķis pēkšņi pamodīsies, lai "kačātu pravas" un pieprasītu bezierunu atzinību neesošā profesionālā sfērā. Tak problēma, ka mūslaikos šādi dunduki tiek pasludināti par sazin kādiem "vispasaules ļaunuma" upuriem, lai gan patiesībā vienīgā problēma ir pašu kretīnismā.

P.S. Sieviešu līdztiesību, tāpat kā jebkuru ideju vai kustību, nevajadzētu padarīt par privāto problēmu "lāpīšanas" placdarmu. Tas atgādina Rīgas Centrālcietuma administrācijas 1939. gadā doto ieslodzītā raksturojumu: "komūnismu izvēlējies par ieroci -personīgās labklājības sasniegšanai; (..) pēc būtības pašam par komūnismu maza jēga".

pekausis
pirms 6 gadiem
ir aizdomas, ka stipri liela daļa mākslas un visādu tās subkategoriju produkti ir vieni vienīgi ievainoti dvēseles brēcieni.

(protams, bieži tādi ir arī vientuļi interneta komentāri)

Version
pirms 6 gadiem
Bija Inga, tagad Oskars. Kas būs rīt?

nazis
pirms 6 gadiem
Gribētos vairāk progresa. Ar mikrofonu ir jāiemācās apieties. Šausmīgi traucē elpa mikrofonā.

ko_neko
pirms 6 gadiem
Tagad ir mazliet labāk. Jau drusku vairāk pēc publiskas uzstāšanās izskatās. Vismaz tagad no saņurcīta papīrīša nelasa to "morāli". Tātad jau ir progress. Lai izdodas! Uz priekšu autori, iekabināsim tiem apspiedējiem!

Marta avens
pirms 6 gadiem
"Visi vīrieši domā, ka ir dievi"; "izpatikt vīrietim, lai nosmacētu savu personību" ...
Tad atbrīvoju sevi no šī sviesta klausīšanās.
Jā, atkal padomājot par dvēselē ievainotu cilvēku fatālo nevēlēšanos saskatīt, ka visvisāda iztaisīšanās (lasi - intelekta bruņu uzvilkšana) nekādi nenomaskē ievainotās dvēseles brēcienu.



Marta avens
pirms 6 gadiem
O, jā, māksla tiešām rodas no dvēseļu ievainojumiem.
Taču - no ievainojumiem BEZ IZTAISĪŠANĀS. Bez intelektuālu (bieži vien pārākuma) bruņu uzlikšanas. Vismaz tā man šķiet.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Atvainojos, bet tā īsti nepieleca, vai "divi bērni, divi vīri" nozīmē poliandriskas attiecības, vai divas laikā ierobežotas monogāmās?

akmens
pirms 6 gadiem
Inga Gaile zina, ar kādu ragu bada vīrieši. Kā mākslinieci es viņu pielīdzinu pie tiem, kas mākslu māk izdarīt ienesīgu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!