Ilva Valtere
pirms 6 gadiem
Manuprāt ebreju īpašuma restitūcija ir svarīga ne tik daudz kā Rietumeiropas labā toņa, bet gan kā tās vēsturiskās lomas atzīšana, kura Latvijas iedzīvotājiem bija ebreju iznīcināšanā 1941.-1945.gadā. Tā fakta atzīšana, ka 1941.gadā lielu ebreju daļu nogalināja paši latvieši pēc savas iniciatīvas vēl pirms pavēļu saņemšanas no vāciešiem un protams arī pēc tam. Rīgas Holokausta muzejā ir atrodama par to literatūra. Manuprāt, tas ir liels zaudējums latviešu sabiedrībai, ka tai nekad nav bijusi iespēja konfrontēties un kaut kādā ziņā arī uzņemties atbildību par iepriekšējo paaudžu pastrādātajiem noziegumiem. Tā vietā vienmēr tiek kultiveta tikai upura loma.

Guntis Kārkliņš
pirms 6 gadiem
Pamāciet vēl tuksneša iemītniekiem pieņemt regulāras ūdens peldes.

akmens
pirms 6 gadiem
Centrs (Saule) ir Dievs. Saules sistēma ir nošķirta no visuma. Citur Dievs arī nevar būt, kā mūsu pasaulē. Vojadžers-4 nevar pamest Saules sistēmu - zvaigžņu karu nebūs.

akmens
pirms 6 gadiem
Profesora kungs! Šodien ir moderni runāt par vēstures paradigmām, bet neviens nerunā par to, ka nekas uz Zemes nenotiek bez Dieva gribas. Es domāju, ka manis rakstīto uzņems ar smaidu un ironiju, bet Dievs ir. Viņš atrodas Saules sistēmas centrā.

Arvis Kolmanis
pirms 6 gadiem
Žēl, ka nebūs zvaigžņu karu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!