Baiba Tjarve
pirms 6 gadiem
Ar interesi izlasīju. Paldies par rakstu!

Žanna Kafele
pirms 6 gadiem
Ļoti patīk mītu apkarošana kā nodarbošanās, nepieciešamība vai pat aicinājums. Un ļoti patīk, ka Silvija Radzobe raksta Satori.

dukurs
pirms 6 gadiem
pulcējieties - pavēles forma
Nebūs jums taisnība.Grāmatas nosaukumā ir aicinājums.

dukurs
pirms 6 gadiem
intresanti būtu dzirdēt atsauksmes par šo:PREZENTĒ GRĀMATU «PULCĒJATIES ZEM LATVIEŠU KAROGIEM!»
6. martā plkst. 16.00 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē «Arsenāls», notiks strēlniekiem veltītās grāmatas «Pulcējaties zem latviešu karogiem!» ādas iesējumu prezentācija. Grāmata «Pulcējaties zem latviešu karogiem!» iznāca aizvadītā gada augustā, pieminot latviešu strēlnieku bataljonu dibināšanas 98. gadskārtu un gatavojoties to dibināšanas 100. gadskārtai. Pateicoties daudzu uzņēmumu un privātpersonu finansiālajam atbalstam, 1200 grāmatas eksemplāru bez maksas nonāks Latvijas augstskolu un skolu bibliotēkās. Kopumā ekskluzīvā ādas iesējumā iesietas 300 grāmatas, no tām 100 ir numurētas un autoru parakstītas.
Mēs varam lepoties, jo mūsu tautai pieder latviešu strēlnieki. kas savu un savas tautas varoņdarbus aiznesuši tālu pasaulē!!!!!!!!!!!!
???????

dukurs
pirms 6 gadiem
paldies .
vēsturnieki,kā piektā vara?

pie mums Rūjienā viss ir vienkāršāk-visus vēstures jautājumus izšķir viens cilvēks.(piem.:ļeņina piemineklis izglābj cīņā pret komunistiem kritušo pieminekli! http://www.rujiena.lv/public/request.php?navi=23&l=lv&p2=13 )

malva
pirms 6 gadiem
``Kad es augu``, ``pulcējieties!`` bija gan pavēles, gan aicinājuma formā. ;) Demokrātija paliek demokrātija. Arī gramatikā.

malva
pirms 6 gadiem
p.s. lasīt: ``komentārus``

malva
pirms 6 gadiem
Ja grāmatas nosaukums šeit ir adekvāts oriģinālam, tad, vēl neizlasot pašu grāmatu, `jaatsaucas`, ka vismaz nosaukumu vajadzētu rakstīt gramatiski pareizi, proti: ``PulcējIETIES zem latviešu karogiem!``. Izsaukuma zīme to prasa.

malva
pirms 6 gadiem
Bet, kas attiecas uz `varoņiem` no izdevuma, par kuru raksta kritiķe, tad traģiskākais šo notikumu sakarā ir tas, ka mūsu sabiedrībā, tāpat kā tolaik, joprojām čupām mīt eihes (pietiek palasīties komantārus internetā), kuri `vienmēr gatavi!` kādus izolēt, apslaktēt, ar kādiem izrēķināties un kuri gaidīt gaida jaunas pēeseres-as ar jauniem rīkojumiem.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!