Kangarooo ⚡️卐
pirms 6 gadiem
Nu super raksts, laba izdoma.. dzīvojot prom no realitātes un drukājot pokemonu un hipsteru dator pasaulē.
Mēnesi pēc šī raksta notika izvarošanas un uzbrukumi Vācijā.
Vai Didzis Melbiksis ir tik neadekvāts, ka atbalsta izvarošanas un uzbrukumus un tāpēc saka ka nav nekāds gals- tikai īstais sākums ar tikko uzsāktajiem uzbrukumiem kādi nekad nav bijuši pieredzēti?

Demokrāte
pirms 6 gadiem
Zviedrijas sabiedrība ir sprukās. Ir zināmi gadījumi, ka cilvēkus, kuri ir pret imigrantu uzņemšanu vai kuriem ir cits viedoklis, tur atlaiž no darba. Starp citu draugam, kurš LV soc. tīklā pauda savus uzskatus par imigrantu tēmu, nācās saskarties ar faktu, ka arī viņa komentārs tiek izdzēsts. Te ir uzskatāma pseidodemokrātija.

Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Ja ieprieksheejais komentaars liekas nesakariigs un muljkjiigs, paarlasiet veelreiz rakstu. Tur pateikts, ka Zviedrijaa nav divi miljoni musulmanju. Ka taa ir meliiga info. Dazhas rindkopas zemaak ir noraade, ka Zveidrijaa ir divi miljoni cilveeku, kuri pashi, vai kuriem vismaz viens no vecaakiem ir dzimis kaadaa citaa valstii. Nu, ok, var jau buut, ka 100 000 no shiem diviem miljoniem ir aarzemees dzimushie kristieshi.

Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Mani nesauc Arturs. Taas ir baumas, ko izplata nelabvelji, apmelotaaji un provokatori. Iespeejams, ka shie meli ir dalja no Krievijas informatiivaa kara...

Ar cienju, Artuurs.

martell
pirms 6 gadiem
Ir svarīgi arī zināt un saprast, kurš tieši vada un valda šo pseidodemokrātiju :). Par pašu autora domu gājienu trāpīgi var izteikties krieviski, taču nevēlos tikt cenzēts.
Viens ieteikums Didzim Melbiksim. Ļoti noderīgi ir aizbraukt uz Zviedriju un vakarā pie vīna glāzes parisināt sarunas ar zviedriem 3+ paaudzē par viņu valsts imigrācijas politiku. Man ir aizdomas, ka tā baraku dedzināšana ir tikai pumpuriņi. Un ja visa liberastu armija nesaskata problēmu šajā sabiedrības šķelšanā, tad pilnīgi noteikti viņus var vainot valsts nodevībā.

kuģis
pirms 6 gadiem
Melbikša kungs, kā ar cenzūras un informācijas slāpēšanas mēģinājumiem (lai neteiktu - konsekvento praksi) Jūsu minētajos Zviedrijas galvenajos medijos? Jo šādas vēstis regulāri no dažādiem kanāliem dzirdamas. Sakiet, lūdzu, mums, neaptēstajiem lauķiem un viltus ziņu, baumu izplatītājiem, vai arī minētie gadījumi ir Kremļa dezinformācijas garā roka?

Marī
pirms 6 gadiem
Kāpēc satori jāpublicē tik nožēlojams smērējums?

Marī
pirms 6 gadiem
"Zviedrijas Drošības policija šajās dienās sakarā ar paaugstināto terora draudu līmeni valstī..."

-----------

Interesanti, kas šos neuzkrtoši pieminētos terora draudus rada? Visticamāk Lapzemes sāmi vai varbūt somu minoritāte, vai pagājušajā gadsimta 60 gados ieceļojušie grieķi un čehi? Jo kaut domās pieminēt, ka šos draudus rada musulmaņi, taču būtu tik nekorekta apgrēcība, kādu cienījams divu kaķu audzētājs nemūžam nepieļautu.

malva
pirms 6 gadiem
Vēl viens ieteikums Didzim Melbiksim - pārliecināties kādā pasaules valstu enciklopēdijā par pamatiedzīvotāju procentuālo skaitu valstīs (ieskaitot Zviedriju) attiecībā pret ieceļotājiem. Pat ja vēl ieceļotu miljons, Zviedrijā tas nebūtu tuvu 50 procentiem, nu jau ja ne pat vairāk, ieceļotāju (vai bijušo ``atbrīvotāju``), kā tas ir Latvijā. Un pavisam lēts paņēmiens ir piesaukt laikrakstu DDD vai nacionālistus, runājot par bēgļiem. Lai nebūtu tik bērnišķīgi jāpamato sava visgudrība par Zviedriju vai Latviju bēgļu vai citā valstu politikas sakarībā, Didzis varētu arī paklausīties internetā, ko saka par bēgļu jautājumu, kaut vai, piemēram, māksliniece Vija Vētra vai vēl citi pasaulē pazīstami un godājami cilvēki. Personīgi joprojām atmiņā ir pēckara laika bēgļi Latvijā - kad to pašu vienīgo maizes klaipu, kas mājās bija, ja vispār bija, māte dalīja starp saviem sešiem bērniem un iemaldījušos bēgli - vienalga, vai tas bija vācietis, krievs, čigāns vai ebrejs. Neba kāds ar dakšām skrien virsū tiem bēgļiem arī šodien, ne Latvijā, ne Zviedrijā, neba kāds arī tik dikti brēc kā pats Didzis. Skaidrs, ka Didzim nav skaidrs, ka ar bēgļiem ir kā ar vilkiem un kazām - ka cilvēkiem visur pasaulē gribas, lai politika ir vismaz tik saprātīga, lai vilks būtu paēdis (tas ir, lai bēgļi būtu paēduši) un kaza (tas ir, valsts, kur bēgļi ieceļojuši) paliktu dzīva.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!