ShizoWhy
pirms 6 gadiem
Šis profesors ir ļoti spožs prāts, kas sarakstījis vairākas grāmatas un iemācījis daudziem vērtīgu zināšanu izpratni. Uz vecumu tiešām viņu piemeklējusi kaite - Parkinsona slimība.

Bet ne par to ir stāsts. Esmu Ķīmijas fakultātes studente un ik dienu klausos, kā šī ēdnīca piedāvā studentiem vecu ēdienu par nesamērīgu cenu. Pa virtuvi dzīvojas bufetnieces šunelis. Pati esmu piedzīvojusi saglumējušu makaronu porciju un skābus kāpostu salātus ar cukuru, kā arī plovu, pēc kura man visu nākamo dienu sāpēja vēders. Grūti kaut ko pierādīt inspekcijām, lai tiktu veikts audits.

Facecontrol
pirms 6 gadiem
Ivars Drulle, šķiet kaut ko sajaucis.
Varbūt puisim bērnības atmiņas smagas,kad izrādījās dzīvē nav tikai profesori, bet arī vienkārši ļaudis....
Nezinu, gribētu aplaudēt zēnam, ka , iespējams, centies smīdināt lasītāju, būt asprātīgs, trāpīgs, ar asiem zobiem,kas palikuši kotletītē, bet.... palika skumji.
Ja kotlete baisa- tad tam ir sūdzību un inspekciju ceļš,ja neizdodas apmainīt un saņemt atvainošanos. Mēs tā arī neuzzinām, vai arī tai dāmai melnajā trāpījās tāda pati?
Ja pietrūka profesori-spīdekļi, tad neatradu vismaz asprātīgu domu graudu, kur palikuši...
Kas bija šis spokainais vecais kungs.... var tak pieiet un pajautāt. Ja ne pašam, dāmai, tad izslavētajai bufetniecei.
Un nemaz nav smieklīgs bufetnieces apraksts. Normāla tante savos gados. Tādu pa pilnam. Tak jau nav stjuarte . Bet,ja tāda arī būtu.... nezinu. Ne jau vizuālo tēlu publiskā telpā apspriest, par čībām izteikties un radio gaumi izsmiet.

Vispār.... nekulturāls raksts ar tiesu darbu smaciņu....

Komentārs
pirms 6 gadiem
Teiktu, ka visumā neveikls mēģinājums humoristiski skeptiskā manierē aprakstīt subjektīvu redzējumu par piedzīvoto. Rezultāts – ar truliem un neobjektīviem izteikumiem pārsātināts savārstījums, kas ievērojami attur no vēlmes iepazīties ar autora turpmāko darbu.

Vita Liberte
pirms 6 gadiem
Nozelojams raksts, kura autoram, acimredzot, 'skolotāji ta ari palikusi burvji, kam ir kontakts ar pārdabisku zināšanu avotu'..Ludzu Satori dzest so rakstu un publiski atvainoties " Parkinsona slmibas sagrauztam virinam"..

salietotājs
pirms 6 gadiem
tādsir šis pozitīvs, kam gaidīts, vēlams rezultāts. citiem vārdiem sakot Drulles lādzīgajā pozitīvismā (ne filosofiskajā)
ho-hohoo, man vienmēr pietrūkst cinisma, prāta, kaisle, sāpes, stiprie joki. Laikam jau satori vairs neviens nelasa un tikai retais komentē vairs. tuvāk pie lietas, kas Drulle būs apstaigājis visas akademiskās ēdnicas - un novēlēsim viņam labu veselību pēc tam - tad cerams sāks apmeklēt visus tos restorānus, kuros arī pusdieno profesori, bet būs galigi garlaicīgi laikam. nu pagaģī, Drulle laikam sanāk tād dubulti reversais snobs tādā gadijumā - tas ir tāds, kuram vajag kādu lādzīgu jociņu liecināšanai, vai

deglīte
pirms 6 gadiem
Labs raksts,ar ko iesākt dienu;izraisīja smaidu!
Ar nepacietību gaidīšu nākamos stāstus,
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!