Ilustrācijas autors - Valters Kalsers
 
Aktualitātes
04.07.2017

Daksis un Mr. Myster publicē singlu "Saldējums"

Komentē
0

Dziesminieks Imants Daksis un elektroniskās mūzikas mākslinieks Mr. Myster ir izveidojuši elektropopa apvienību "The Bubble Gum expLOTION", kas publicē jau otro singlu "Saldējums".

Dziesminieks Imants Daksis un elektroniskās mūzikas mākslinieks Mr. Myster (Matīss Runtulis) ir izveidojuši kopīgu elektropopa apvienību ar nosaukumu "The Bubble Gum expLOTION". "Saldējums" ir jau otrais projekta singls – aprīlī tika publicēta dziesma "Es būšu tavs vergs", bet savu identitāti mūziķi atklājuši tikai tagad. Pieteikumā vēstīts, ka "The Bubble Gum expLOTION" ir drosmīga elektropopa apvienība, kas Latvijas mūzikas dzīvē vēlas iezīmēt relatīvi neskartu lauku – izaicinošu erotiku savienojumā ar inteliģenci un rotaļīgumu.

Jaunākā dziesma "Saldējums" tēlaini stāsta par šķiršanās smeldzīgo romantiku un viegluma sajūtu. Dziesmas autors un viens no vokālistiem ir Imants Daksis,  otra vokāliste – Lāsma Viļumsone, bet producents – Mr. Myster. Arī turpmāk mūziķi ierakstiem vēlas pieaicināt dažādas vokālistes, meklējot katrai dziesmai vajadzīgo skanējumu un raksturu, taču koncertos "The Bubble Gum expLOTION" uzstāsies kopā ar pastāvīgu grupas dalībnieci.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!