Aktualitātes
28.10.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajās brīvdienās iesakām domāt par cilvēku un sistēmu, iepazīt skandināvu mūziku un izmēģināt gan senas, gan pavisam mūsdienīgas drukas tehnikas.

  1. Sestdien kinoteātrī "Kino Bize" notiks sarunu vakars "Vai cilvēks traucē sistēmai?". Klātesošos tēmā ievadīs bulgāru drāma "Slava", bet pēc seansa sekos sociālantropologa Klāva Sedlenieka vadīta diskusija par cilvēka, valsts un sistēmas mijiedarbi.
  2. Sestdien mākslas muzejā "Rīgas Birža" ar skandināvu komponistu skaņdarbu izlasi uzstāsies Dānijas, Norvēģijas un Īslandes mūziķu grupa "Trio DaNoIs".
  3. Svētdien nesen atklātajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas izstādē "Melnās mākslas darbnīca" varēs aplūkot un izmēģināt dažādas iespiedpreses un drukas iekārtas – no 19. gadsimta bostonpreses līdz mūsdienās Latvijā ražotam trīsdimensiju (3D) printerim.
  4. Svētdien iesakām izmantot pēdējo iespēju novērtēt divas izstāžu zālē "Arsenāls" skatāmās personālizstādes – Vijas Zariņas un Kaspara Zariņa projektu "Paralēli".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!