Aktualitātes
07.10.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajās brīvdienās mudinām iepazīt Izraēlas mākslu, noskaidrot, vai literatūrkritika ir iespējama, kā arī apmeklēt atmosfērisku koncertu.

  1. Sestdien iesakām doties uz topošo mākslas centru "Zuzeum", kur skatāma izstāde "Sapņi un drāmas" – līdz šim vērienīgākā Izraēlas laikmetīgās mākslas reprezentācija Baltijā, kurā pārstāvēti kopumā 14 mākslinieki.
  2. Sestdien Raiņa un Aspazijas mājā filozofijas un literatūras interneta žurnāls "Punctum" aicina uz diskusiju "Literatūrkritikas iespējamība", kurā "Punctum" galvenā redaktora Arta Ostupa vadībā sarunāsies literatūrzinātnieks Jānis Ozoliņš un literatūrkritiķes Anda Baklāne un Ilva Skulte.
  3. Svētdien iesakām izmantot pēdējo izdevību apskatīt laikmetīgās mākslas centra "kim?" aktuālo izstāžu ciklu, ko veido Iļjas Lipkina personālizstāde, grupas projekts "Retina", kā arī Marko Meetamma personālizstāde.
  4. Svētdien Kaņepes Kultūras centrā notiks muzikālā projekta "100 baltas dvēseles" koncerts, kurā Mārtiņa Jansona, Ivara Krasta un Alises Jostes apvienība atskatīsies gan uz pirmo studijas albumu "Jūtīgs un atdalīts", gan arī jaunāko veikumu – pērn ierakstīto albumu "Vienaldzība/Indifference".

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!