Aktualitātes
23.09.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajās brīvdienās iesakām doties bezmaksas ekskursijā uz Daugavgrīvas cietoksni, novērtēt dziesmas septiņās izloksnēs, kā arī apskatīt "Troņu spēļu" iedvesmotu izstādi.

  1. Sestdien interesentiem iespējams doties bezmaksas ekskursijā uz Daugavgrīvas cietoksni. Tās laikā varēs uzzināt par cietokšņa bagāto vēsturi, kā arī par tā zināmākā būvnieka Ērika Dālberga garo un interesanto darba mūžu.
  2. Sestdien LNB Ziedoņa zālē notiks koncerts "Dzirdi balsis ar Kārli Kazāku", kas tapis, mūziķim apciemojot dažādas Latvijas vietas un radot dziesmas vietējās izloksnēs.
  3. Svētdien Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā norisināsies tikšanās un saruna ar mākslinieku Edgaru Vērpi. Pirms vai pēc tās iesakām iepazīties ar mākslinieka jaunāko veikumu personālizstādē "Intereses. Konflikts".
  4. Savukārt Tallinas ielā 10 svētdien būs skatāma vairāku mākslinieku kopizstāde "Baltie klīdēji" jeb "White walkers". Kā stāsta izstādes kurators Kaspars Groševs, to iedvesmojusi "televīzijas seriāla "Troņu spēles" dzīvo miroņu klusēšana".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!