Aktualitātes
02.09.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Pirmajā septembra nedēļas nogalē iesakām apskatīt Venēcijas tēmai veltītu Ilmāra Blumberga izstādi, apmeklēt "Homo Novus" un laisties trakās dejās Kaņepes Kultūras centrā.

  1. Sestdien Kalnciema kvartālā ar filmas "Velosipēdi pret automašīnām" brīvdabas (un bezmaksas) seansu sāksies Baltijas jūras dokumentālo filmu forums ("Baltic Sea Docs"). Pirms filmas notiks paneļdiskusija par satiksmes dalībnieku iekļaušanos vienotā satiksmē Latvijā, un pēc seansa – tikšanās ar filmas režisoru Fredriku Gertenu.
  2. Sestdien vērts doties uz K. K. fon Stricka villu un apskatīt mākslinieka Ilmāra Blumberga izstādi "Paliks tikai lidojuma sajūta". Tajā eksponēti ap sešdesmit Blumberga oriģināltehnikas darbi uz rokas lējuma papīra par Venēcijas tēmu, kā arī citi darbi no šīs sērijas.
  3. Svētdien Dzelzceļa vēstures muzejā festivāla "Homo Novus" ietvaros būs skatāma Alesandro Šaroni izrāde "Aurora". Tajā skatītāji vēro, kā profesionāli sportisti spēlē golbolu – paraolimpisko komandas sporta veidu neredzīgajiem un vājredzīgajiem, kurā vienīgā maņa, uz ko paļauties, ir dzirde.
  4. Savukārt svētdien pēc izrādes iesakām doties uz Kaņepes Kultūras centru, kur ar ebreju, romu un Balkānu tautu mūzikas koncertu uzstāsies apvienība "Dobranotch". Kā raksta "Homo Novus" rīkotāji, "Dobranotch" koncertā nekad nevar zināt, kurā brīdī klausītājs nokļūs pa vidu mūziķiem, lai mestos trakās dejās.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!