Aktualitātes
10.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām novērtēt "Rīgas performanču dienu" rezultātu, doties uz brīvdabas kino seansu, kā arī iepazīt Baltijas jauno ilustratoru rokrakstu un franču laikmetīgo deju.

  1. Sestdien Kaņepes Kultūras centrā būs iespējams redzēt pirmo "Rīgas performanču dienu" rezultātu – vairākus priekšnesumus, kas tapuši Ukrainas, Polijas un Izraēlas viesmākslinieku un darbnīcu dalībnieku sadarbībā.
  2. Sestdienas vakarā iesakām doties uz Kalnciema kvartālu, kur brīvdabas seansā demonstrēs Viljama Vailera 1966. gada komēdiju "How To Steal A Million" ar Odriju Hepbernu galvenajā lomā. Filmu būs iespēja baudīt kopā ar atspirdzinājumiem un uzkodām.
  3. Svētdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā atklās trīs jaunu Baltijas mākslinieču – Ullas Sāras, Linas Itagaki un mūsu pašu Elīnas Brasliņas – ilustrāciju izstādi.
  4. Savukārt svētdienas vakarā "Zirgu pastā" būs skatāma franču laikmetīgās dejas pārstāves Helēnas Katalas soloizrāde "Pelēkbalts", kurā māksliniece caur mūziku, videodokumentiem, fotogrāfijām un ķermeņa pieredzi pētīs grūto ceļu uz citām kultūrām, konkrēti – Āfriku.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!