Aktualitātes
27.05.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām apmeklēt otros Avotu apkaimes svētkus, kas piedāvās plašu notikumu programmu dažādām gaumēm, pagūt iepazīt divu atšķirīgu laikmetu mākslinieku Jāņa Borga un Kaspara Groševa daiļradi izstādē "Divdabis", kā arī baudīt amerikāņu minimālista Filipa Glāsa mūziku koncertā Liepājā.

  1. Sestdien Rīgā norisināsies jau otrie Avotu apkaimes svētki, kuros apkaimes iedzīvotāji un viesi varēs noklausīties dažādu mūziķu koncertus, baudīt ēdienus, dzērienus un atmosfēru Avotu ielas kafejnīcās, kā arī apskatīt izstādes un apmeklēt populāro Retro Metro tirgu.
  2. Tāpat sestdien iesakām izmantot vienu no pēdējām iespējām apskatīt avangarda dizainera un mākslas kritiķa Jāņa Borga (1946) un mūsdienu eksperimentālās mākslas un skaņas mākslinieka Kaspara Groševa (1983) izstādi "Divdabis" Latvijas Nacionālā mākslas muzejā.
  3. Svētdien vērts doties uz Liepāju, kur "Liepājas dzintarā" par godu izcilā amerikāņu komponista Filipa Glāsa 80. jubilejas gadam notiks grupas "Sigma" solista Jāņa Ozoliņa audiovizuāls koncerts "Astoņdesmit".
  4. Savukārt tiem, kas vakaru plāno pavadīt Rīgā, iesakām doties uz "Splendid Palace", kur būs skatāma filma "Una" ar Rūniju Maru galvenajā lomā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!