Aktualitātes
27.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šajā darba nedēļā iesakām paklausīties spirit-pop un džezu, trešdien aicinām uz "Satori" vasaras avīzes atklāšanu (sinoptiķi sola, ka tā būs vienīgā diena, kurā nelīs), bet nedēļas beigās noteikti ir vērts doties uz Cēsīm. 

  1. Otrdien Kaņepes Kultūras centrā notiks spirit-pop projekta "Wild Anima" koncerts, kuru mūziku raksturo hiphopa, elektroniskās un tehno mūzikas savienojums ar dzejas tekstiem. 
  2. Trešdien Mežaparkā, kultūrtelpā "Strops", notiks "Satori" vasaras avīzes Nr. 6 atvēršanas pasākums. Atverot avīzi, kopā ar dzejnieku Kārli Vērdiņu, režisori Martu Martinsoni, dzejnieku E. F. Kuku, režisoru Matīsu Kažu, aktīvisti Līnu Kārkliņu un publicistu Ilmāru Šlāpinu diskutēsim par amerikāniskumu. 
  3. Festivālā "Rīgas ritmi" piektdien Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē uzstāsies viena no izcilākajām skandināvu džeza vokālistēm un komponistēm – Sinne Ēga, kas trīs reizes saņēmusi Dānijas Mūzikas balvu kategorijā "Labākais džeza vokāla albums".  
  4. Savukārt ārpus Rīgas piektdien Cēsu pils parkā tiks atklāts trešais sarunu festivāls "Lampa", kura pirmajā dienā notiks daudz dažādu diskusiju, lekciju, radošo darbnīcu un citu aktivitāšu. Taču tie, kam Cēsis tomēr ir par tālu, vairākas uzstāšanās varēs vērot internetā ar LMT Straumes starpniecību.  
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!