Aktualitātes
04.07.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām paklausīties "100 baltas dvēseles" un dzejas lasījumus, doties aplūkot neierastus fotoportretus un novērtēt festivālu, kas sastāv nevis no skatuvēm, bet gan ciematiem.

  1. Trešdien K. K. fon Stricka villas dārzā notiks muzikālās apvienības "100 baltas dvēseles" koncerts, kurā piedalās Mārtiņš Jansons, Ivars Krasts un Alise Joste.
  2. Ceturtdien Žaņa Lipkes memoriālā notiks dāņu fotogrāfa Martina Taulova izstādes "Cilvēcīgais skaistums" atklāšana, kurā būs apskatāmi bēgļu un patvēruma meklētāju portreti.
  3. Piektdien "NicePlace" telpā, kā nejaušs turpinājums iesāktajai latviešu un britu dzejnieku sadarbībai atdzejas darbnīcā pagājušā gada septembrī Rīgā, notiks dzejas lasījumi "Dzeja un @dzeja" ar Ingas Gailes, Annas Auziņas, Krišjāņa Zeļģa, Semjona Haņina, Valta Ernštreita un Rīsa Trimbla piedalīšanos.
  4. Piektdien Daugavgrīvas cietoksnī Bolderājā atklās otrā kultūras festivāla "Komēta" pirmo dienu, kurā gan nebūs līdz šim festivālos pierastās skatuves, bet gan septiņi saturiski vienoti ciemati, kuros satiksies mūziķi un mākslinieki no visas pasaules.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!