Aktualitātes
19.09.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām novērtēt tikko uz Latvijas kinoekrāniem nonākušo Sofijas Kopolas filmu, doties uz koncertu stīgu kvartetam, balsij un neredzamām klavierēm, kā arī ieklausīties stāstos par karstajiem punktiem cilvēces kartē.

  1. Trešdien iesakām apmeklēt izstāžu zāli "Rīgas mākslas telpa", kur šobrīd skatāma grafiķa Māra Subača izstāde "Laime pazīst pasauli". Tajā eksponēti mākslinieka šajā gadā jaunradītie darbi, kas tapuši, domājot par laimi kā cilvēka augstāko esamības formu.
  2. Trešdienas vakarā vērts doties uz "Splendid Palace" un novērtēt tikko uz Latvijas kinoekrāniem nonākušo Sofijas Kopolas filmu "Pieviltie", par kuru Kopola šīgada Kannu kinofestivālā saņēma labākās režisores balvu.
  3. Ceturtdien K. K. fon Stricka villā notiks stīgu kvarteta "Quattro Baltica" un Shipsea koncerts "Kaut kur no turienes", kurā tiks atskaņota Jāņa Šipkēvica skaņdarbu cikla "Tukšumi" pirmā daļa.
  4. Savukārt piektdien Žaņa Lipkes memoriāls aicina uz sarunu "Karstie punkti cilvēces kartē" ar žurnālistu Ati Klimoviču, kurš stāstīs par gadu desmitos ilgajā žurnālista praksē Dienvidslāvijā, Gruzijā, Irākā, Afganistānā un Ukrainā pieredzēto.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!