Aktualitātes
29.08.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām apmeklēt Pāvela Arsenjeva lekciju par mūsdienu teātri, uzzināt, kā Čaikovska Sestā simfonija izklausās zīmju valodā, un novērtēt savas zināšanas par Latvijas kultūras vērtībām īpašā orientēšanās spēlē.

  1. Otrdien kinoteātrī "Kino Bize" būs skatāma čehu režisora Jana Hrebeka filma "Skolotāja", kas guvusi ievērojamus panākumus Karlovi Vari kinofestivālā, kur pērn tika nominēta kategorijā "Labākā filma".
  2. Trešdien grāmatnīcā "Bolderāja" ar lekciju par mūsdienu teātri Krievijā un pasaulē viesosies dzejnieks, izdevējs, žurnāla "Translit" redaktors Pāvels Arsenjevs.
  3. Piektdien mākslas un tehnoloģiju kvartālā "Sporta 2" ar Kristas un Reiņa Dzudzilo izrādi "Patētiskā. Par redzamo valodu" sāksies deviņas dienas ilgais laikmetīgā teātra festivāls "Homo Novus". Atklāšanas vakarā skatītāji varēs piedzīvot pilnu Pētera Čaikovska pēdējās, sestās simfonijas atskaņojumu un tās interpretāciju vizuālā un zīmju valodā.
  4. Savukārt ģimenes ar bērniem piektdien var doties uz Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur notiks Latvijas Kultūras kanona orientēšanās spēle – tās laikā dalībnieki mēģinās atrast septiņpadsmit Kultūras kanonā iekļautās vērtības, kas glabājas bibliotēkā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!