Aktualitātes
25.07.2017

Četri ieteikumi kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ "Satori" iesaka uzzināt vairāk par Eritreju un cilvēkiem, kas bijuši spiesti no tās bēgt, apmeklēt jaunā literārā žurnāla "Žoklis" dzejas lasījumus, kā arī novērtēt Rolanda Kalniņa filmas "Četri balti krekli" atjaunoto versiju brīvdabas kinoseansā.

  1. Trešdien Kaņepes Kultūras centrs un kustība "Gribu palīdzēt bēgļiem" aicina uz jau astoto "Dzīvās bibliotēkas" pasākumu, kura laikā neformālā un draudzīgā gaisotnē būs iespēja uzzināt vairāk par Eritreju un to, kāpēc cilvēki spiesti bēgt no šīs valsts.
  2. Otrdien Raiņa un Aspazijas mājā notiks jaunā literārā izdevuma "Žoklis" dzejas lasījumi "7 8", kurā uzstāsies "Žokļa" veidotāji Raimonds Ķirķis, Marija Luīze Meļķe un Rihards Raudonis.
  3. Ceturtdien fonda "Mākslai vajag telpu" Vasaras mājā atklās Andra Eglīša izstādi "Radi, draugi, paziņas" – vēsturisku, pirms vienpadsmit gadiem radītu darbu, ko autors dēvē par "lauka pētījumu" jeb savu laikabiedru tipoloģijas fiksēšanu.
  4. Ceturtdien Doma dārzā ar Rolanda Kalniņa filmas "Četri balti krekli" atjaunotās versijas pirmizrādi, ko ievadīs Kristīnes Matīsas stāstījums, noslēgsies brīvdabas kino seansu programma "Četri balti vakari".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!