Regnārs Reinsons
pirms 6 gadiem
Savulaik bija seriāls "Dzīvoklis", pēc kura kolēģi aktieri sprieda, ka dažs labs, filmējoties, nopelnījis krietnu pensiju. Labi! 
Ugunsgrēku parasti apsprieda vilcienā Jelgava-Rīga. Nav ne jausmas, kas tur notika, bet krietns pulciņš Latvijas aktieru savā laikā labi nopelnījuši. Lieliski!
Vēl šis seriāls lika man padomāt, vai satraukums par sabiedrības gudrību ir vai nav pamatots. Ilze Vazika pa laikam mēdz atkārtot, ka ir slikta pavāre un Ilze ir Ilze, nevis Milda. Ainārs Ančevskis pirms x gadiem nozudis no facebook, jo viņa tēls tak laikam bijis tik nejauks, ka komenārus sācis saņemt Ainārs pats. 
Skatīties vai nē - tā katra paša darīšana. Bet redzot, ka Meksika, Venecuēla, Turcija, Brazīlija... uzņem kino un sižeti ir līdzīgi, par izglītības trūkuma trūkumu sūdzības ilgi nebūs pamatotas....
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!