Lita Silova
pirms 6 gadiem
Lai arī šogad man nebija "obligāti" sūtāmo skolēnu, tomēr vēlos paust savu domu par tekstā izcelto rindkopu. Un tamdēļ es aicinu: skolotāji, aiciniet ciemos uz skolām rakstniekus, gleznotājus, aktierus utt., bet atcerieties, ka pa īstam apgūt mākslas dzīves pieredzi var, tikai klātienē apmeklējot pasākumu. Vediet savus skolēnus uz pasākumiem, aiciniet viņus apmeklēt pasākumus pašiem, jo TUR TAČU VIŅI NOTEIkTI SATIKS atsaucīgus organizatorus un apmeklētājus, kas palīdzēs situācijā iejusties, saprast to, lai visiem būtu labi. Mēğiniet piedzīvot mākslu ārpus klases, citādi izmaiņām izglītībā nav jēgas, citādi projekts par skolas kultūras somu nomirs, tā arī nepiedzimis. Lai arī šogad man nebija "obligāti" sūtāmo skolēnu, tomēr iznāca jauka patērzēšana ar tiem, kas bija aizgājuši paši, jo viņiem gribējās. Jā, arī viņi pērn gāja manis dēļ, bet nu izrādījās, ka viss noticis pašu labā.
P.S. Mums ir spēkā iekļaujošā izglītība, kad viena problēmas tiek padarītas par visu klases skolēnu problēmu. Iespējams, ir jāsāk runāt arī par kultūras norišu iekļaujošo funkciju, galu galā audzina ne jau skola vien, vai ne?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!